Elif_Eylul
Daimi Üye
- #22.141
Benimkide iri nohut heeeYok ki
İri nohut severim heee haftasonu alam yapam
Bak bimden saban al cok guzel
Benimkide iri nohut heeeYok ki
İri nohut severim heee haftasonu alam yapam
yollim canın sağolsun1 mi bana yolla
Hee alıyorum hangisini aldın 2 tane var iri olan dimiBenimkide iri nohut heee
Bak bimden saban al cok guzel
Fırlat gelsinyollim canın sağolsun
ben de 2 öğün gitmeye çalışıyorum bu ara ya
Koca almis irilerden cokguze heeHee alıyorum hangisini aldın 2 tane var iri olan dimi
Bn kurufasuyeyi de etsiz severim he zeytinyağlıalttan domates biber soğan kavururum yanına turşu
Olabilir sonra geçtivitaminlerde olabilir canım belki
TamamKus bütün icindeki kötülükler dısariya çıksın
Çok şükür öyle ayrım yapmazlar yerlerKoca almis irilerden cokguze hee
Ben fasulyeye biber domates koymam yemezler,sogan salca
Yoksa zeytinyağlı kuru fasulye mi yaptın . Bende öyle seviyorumHee alıyorum hangisini aldın 2 tane var iri olan dimi
Bn kurufasuyeyi de etsiz severim he zeytinyağlıalttan domates biber soğan kavururum yanına turşu
Benim fasulye değişik ama adını bilmiyorum kocaman ve siyah beyaz şekli var . Meksika fasulyesi demeyin değil onu biliyorum ama bunun adını bulamadım eşek fasulyesinin aynısının siyah beyazı . Barbunya da değil onuda biliyorumYoksa zeytinyağlı kuru fasulye mi yaptın . Bende öyle seviyorumve bugün yemeğim o
Yoohhh yapmadım dünden kalanlar var onları yicezYoksa zeytinyağlı kuru fasulye mi yaptın . Bende öyle seviyorumve bugün yemeğim o
Börülce mi karnı siyah diğer yeri beyazBenim fasulye değişik ama adını bilmiyorum kocaman ve siyah beyaz şekli var . Meksika fasulyesi demeyin değil onu biliyorum ama bunun adını bulamadım eşek fasulyesinin aynısının siyah beyazı . Barbunya da değil onuda biliyorum))
yok demedim diyetisyenimin haberi yok konudanBir ara diyetisyene gidip tekögün kas kaybetmeden vermistin
Simdi gene dedinmi peki
inşallah bende deneyeceğim inşallah iyi sonuç olurInstada çok olumlu sonuç alanlar var onda..özellikle uzun süre 2 öğün yapanlar deniyor iyi sonuç bakalım senin de iyi olur diye düşünüyorum
Zengin olmak böyle bir şeyHeyyyt beee bizde kayfe içelim
Normalde olsa yemezler az ya tatlı geliyorAyy bu erkeklerbaya oluyor bir cumartesi şehriye salatası ve erişte siparişlerimden 3 er kaşık ayırdım.pazartesi tartı sonrası yemek için..
Sabırsızlıkla 2 gün bekledim pazartesi kahvaltı bitimine yakın koydum sofraya "kendime ayirmistim ama tadına bakimlik siz de alın "dedim.kizim yemedi zaten..mutfağa gittim bişey için bi geldim tabağın dibini sıyırıyoro gün hayatı zindan ettim ona
dünyayı yedi dünyayı
Aynen ya...bi de onlar normal vakitte yiyor zaten ben ödülden ödüleNormalde olsa yemezler az ya tatlı geliyor