Yeee❤️Dengele‍❤️Zayıflaa❤️

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
140.862
Hee alıyorum hangisini aldın 2 tane var iri olan dimi :agla:

Bn kurufasuyeyi de etsiz severim he zeytinyağlı ❤️alttan domates biber soğan kavururum yanına turşu :agla:
Koca almis irilerden cokguze hee

Ben fasulyeye biber domates koymam yemezler,sogan salca

_DeryaSultan_

Ateş Düştüğü yeri değil HEPİMİZİ yaktı ....
Tepki
8.336
Hee alıyorum hangisini aldın 2 tane var iri olan dimi :agla:

Bn kurufasuyeyi de etsiz severim he zeytinyağlı ❤️alttan domates biber soğan kavururum yanına turşu :agla:
Yoksa zeytinyağlı kuru fasulye mi yaptın . Bende öyle seviyorum :zipla: ve bugün yemeğim o

_DeryaSultan_

Ateş Düştüğü yeri değil HEPİMİZİ yaktı ....
Tepki
8.336
Yoksa zeytinyağlı kuru fasulye mi yaptın . Bende öyle seviyorum :zipla: ve bugün yemeğim o
Benim fasulye değişik ama adını bilmiyorum kocaman ve siyah beyaz şekli var . Meksika fasulyesi demeyin değil onu biliyorum ama bunun adını bulamadım eşek fasulyesinin aynısının siyah beyazı . Barbunya da değil onuda biliyorum:)))

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
100.371
Benim fasulye değişik ama adını bilmiyorum kocaman ve siyah beyaz şekli var . Meksika fasulyesi demeyin değil onu biliyorum ama bunun adını bulamadım eşek fasulyesinin aynısının siyah beyazı . Barbunya da değil onuda biliyorum:)))
Börülce mi karnı siyah diğer yeri beyaz

Tepki
14.644
Ayy bu erkekler :bayilacam:baya oluyor bir cumartesi şehriye salatası ve erişte siparişlerimden 3 er kaşık ayırdım.pazartesi tartı sonrası yemek için..
Sabırsızlıkla 2 gün bekledim pazartesi kahvaltı bitimine yakın koydum sofraya "kendime ayirmistim ama tadına bakimlik siz de alın "dedim.kizim yemedi zaten..mutfağa gittim bişey için bi geldim tabağın dibini sıyırıyor :cevapver::lafdinle::gülegüle::sopa:o gün hayatı zindan ettim ona :165: dünyayı yedi dünyayı
Normalde olsa yemezler az ya tatlı geliyor :gülsemmi::gülsemmi:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar