ÇikolataGözlüm
Güzel günler çok yakın....❤️❤️
Kim dediYogurt yiyin dedi doktor yogurt en iyi ödemi o atıyormuş,siz bana diyosunuz yemeyin ama
Kim dediYogurt yiyin dedi doktor yogurt en iyi ödemi o atıyormuş,siz bana diyosunuz yemeyin ama
Sagol canim malesef gene azdılarAa geçmiş yapamadım sana da çok geçmiş olsun ablacım varislerin mi azdı yine
TotosunlaNeresiyle okuyor acaba![]()
Ya geçmiş olsun15 tatil boyunca gelecek gibide değilim... televizyon bozuldu elektrik gelmiyor...şimdilik hava güzel günlük güneşlik çocuklar eksikliğini hissetmiyor dışarda zaman geçirdiğimiz için...
Ben hasta oldum kemiklerim ağrıyor 3 gündür...aferinfort aldim 2 gün önce ateşim 39.5 Lara çıktı...çok şükür düştü bidaha çıkmıyor...adet olcam kasıklarıma kadar her yerim ağrıyor.. inşallah biran önce iyileşirim...kimsede bize bakacak çocuklarla kör topal idare ediyoruz
Tamam canim yapcamMaydanoz kaynat bızzt yap limon sık ye iç maydanoz maydanoz yinede maydanoz 2 gün yüklen maydanoza
Bi an önce ameliyat olursun da kurtulursun inşallahSagol canim malesef gene azdılar
Aaaa neden öyle olmusya çok üzüldüm gecmis olsunBende oğlumu götürdüm kontrole maalesef pipi ucunda daralma varmış cerrah bisey yazdı eczaneden al ucu kalem ucu gibi dedi sabah akşam bunu batır 10 a kadar say dedi yaa yapamam ben hadi yapayım desem izin vermez çocuk tek başımayım eşim sabah işe çıkıyor gece geliyor bi kaç hafta sonra getir olmadı anestezi verip ameliyathanede açarım dedi
Göbeğin diyor işte sen demesende olurArtı demedim ama bilemedimde yeminle
Sagol cikom
Amin insaAllah canimBi an önce ameliyat olursun da kurtulursun inşallah
Aaa yapmayaaBende oğlumu götürdüm kontrole maalesef pipi ucunda daralma varmış cerrah bisey yazdı eczaneden al ucu kalem ucu gibi dedi sabah akşam bunu batır 10 a kadar say dedi yaa yapamam ben hadi yapayım desem izin vermez çocuk tek başımayım eşim sabah işe çıkıyor gece geliyor bi kaç hafta sonra getir olmadı anestezi verip ameliyathanede açarım dedi
Kiz 10gündür ne çekiyorum bel agrisi karın agrisi ilk defa böyle oldumGöbeğin diyor işte sen demesende olur![]()
![]()
Sağol ablaAaaa neden öyle olmusya çok üzüldüm gecmis olsun
Biliyorum Ya spylemeye gerek bile yok. Ama işte göbeği napcazKiz 10gündür ne çekiyorum bel agrisi karın agrisi ilk defa böyle oldum
Ben dogruyu derim biliyosun,yesem yedim derim
Bozma canım moralini Rabbim şifasını versin kuzununSağol abla
Bilmiyorum ya bu ameliyatı olanlar hep kontrol altında bize böyle dedi moralim bozuldu
Maalesef canımAaa yapmayaa
Bozma moralini yaa dedigini yapabilirsen yap amelyata gerek kalmasinSağol abla
Bilmiyorum ya bu ameliyatı olanlar hep kontrol altında bize böyle dedi moralim bozuldu
ay hadi yaBende oğlumu götürdüm kontrole maalesef pipi ucunda daralma varmış cerrah bisey yazdı eczaneden al ucu kalem ucu gibi dedi sabah akşam bunu batır 10 a kadar say dedi yaa yapamam ben hadi yapayım desem izin vermez çocuk tek başımayım eşim sabah işe çıkıyor gece geliyor bi kaç hafta sonra getir olmadı anestezi verip ameliyathanede açarım dedi
Amin inşallah sağol canımBozma canım moralini Rabbim şifasını versin kuzunun
Göbegimi kesimmi onumu istiyon heeeBiliyorum Ya spylemeye gerek bile yok. Ama işte göbeği napcaz![]()
![]()