HaBana normalde kıyafetle tartıldığını söylemecuma tırnaklarını bile komple sök öyle tartıl
![]()
h

HaBana normalde kıyafetle tartıldığını söylemecuma tırnaklarını bile komple sök öyle tartıl
![]()
h
Kiz ben size demiyorummu wc sonrasi iç çamaşırınızla tartılın diyeHakıyafetle çıkıyordum
artık soyunup çıkarım
Yav bnm taınsiyon uykusuzluktan düşüyor olabiler miHe canım
Bn diyetisyene hep aynı kıyafetle gidiyorumKiz ben size demiyorummu wc sonrasi iç çamaşırınızla tartılın diye
Diyetisyen harici tartı çamaşırınizla olmali
Büyük yazinca anladik sanırımBUUGNDE ÖĞLE YEMEĞİ YALAN OLDU
BENDE OMAD YAPMAYA KARAR VERDİM AYIN 1 İNE KADAR TEK ÖĞÜN AKŞAM YEMEĞİ BESLENECEĞİM ONDADA ET TAVUK BALIK YUMURTA YOGURT TÜKETECEĞİM BAKALIM NASIL OLACAK ARTIK Bİ DEĞİŞİKLİK YAPMAM LAZIM KİLO 66 DA KALDI RESMEN
Büyük yazinca anladik sanırım![]()
Bir ara diyetisyene gidip tekögün kas kaybetmeden vermistinestafuurllah kaptanellam pc den ayzıyordum farkında olmamışım
![]()
Sen listene niye uymuyorsunestafuurllah kaptanellam pc den ayzıyordum farkında olmamışım
![]()
Ee ondan olur şişlik de iner bir iki güneYaa regliyim aslinda
Doktor bugün ödem çok dedi bacaklarinda dedim evet,gece sol ayagim katlanmis şişmiş bugun indi,diyorum neden agriyor ogene şişmişEe ondan olur şişlik de iner bir iki güne
Instada çok olumlu sonuç alanlar var onda..özellikle uzun süre 2 öğün yapanlar deniyor iyi sonuç bakalım senin de iyi olur diye düşünüyorumBUUGNDE ÖĞLE YEMEĞİ YALAN OLDU
BENDE OMAD YAPMAYA KARAR VERDİM AYIN 1 İNE KADAR TEK ÖĞÜN AKŞAM YEMEĞİ BESLENECEĞİM ONDADA ET TAVUK BALIK YUMURTA YOGURT TÜKETECEĞİM BAKALIM NASIL OLACAK ARTIK Bİ DEĞİŞİKLİK YAPMAM LAZIM KİLO 66 DA KALDI RESMEN
Cumaya daha var hazır olurum inşallahben de öyle düşündüm çünkü ben de sevmiyorum o antremanıhocanın yazdıklarını es geçiyorum
10 bildiğimiz 10 muŞundan arıyordum yağdanlıklarin altinda buldum 10tl yeEkli dosyayı görüntüle 39131
EVet10 bildiğimiz 10 mu
15 tatil boyunca gelecek gibide değilim... televizyon bozuldu elektrik gelmiyor...şimdilik hava güzel günlük güneşlik çocuklar eksikliğini hissetmiyor dışarda zaman geçirdiğimiz için...