Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Aaa onlar ara öğün diye yazmadımşaşırdım, hamburger ve pizza nerede
Tatlı serbest alabildiğine

Aaa onlar ara öğün diye yazmadımşaşırdım, hamburger ve pizza nerede
Noldu gene gecmis olsun![]()
Yine başımm dönüyor tansiyon yerlerde
Ayy bilmiyorum bıktım artık sabah dönüyordu biraz temizlik yaptım gidiyordum az daha ölçtüm 9/6 olmuşNoldu gene gecmis olsun
Yaşlilık zorAyy bilmiyorum bıktım artık sabah dönüyordu biraz temizlik yaptım gidiyordum az daha ölçtüm 9/6 olmuş
Yoğurda tuz döktüm bi ton yedim
İyi ya motivasyon kaynağı benceÇok da kalın giyinmem ama bilemedim
Evet sanırım öyle oluyo. Dediğin gibi. Ya kahvaltıda bir türlü açlık gelmiyor gelse de bebe rahat vermiyor ki yiyeyim tıkınıp kalkıyorum. Yemekler de öyle dün eşim yoktu mesela çocukla uğraşırken yiyim diye ne bileyim düzgün olmuyorAfiyet olsun canım
Aslinda az yiyorsun doymuyorsunda oyuzden kurabiye vs. Dayaniyosun
Valla yaYaşlilık zor
Bu hafta senin menuler az evetValla ya
Bu hafta diyetisyene dicem böyle gözümün doyacağı dolu menü yaz açlıktan belki de 1 dilim ekmek 1 parmak helva yedim şimdide tuzlu leblebi
Yumurta bebeğin alerjisi sebebiyle yiyemiyoruz ne yazık ki. Peynirle pek aram yok ne yalan söyleyeyim ama kuymak peynirli diye şey etmedim. Akşam da eşim yoktu bebeyle yemeye çalışırken o kadar olduDoktorum mesela yumurta,peynir falan daha tok tutuyor ama.mesela akşam fasulye nin yanına yoğurt salata falan
Daktırrrr civanımmmEvet sanırım öyle oluyo. Dediğin gibi. Ya kahvaltıda bir türlü açlık gelmiyor gelse de bebe rahat vermiyor ki yiyeyim tıkınıp kalkıyorum. Yemekler de öyle dün eşim yoktu mesela çocukla uğraşırken yiyim diye ne bileyim düzgün olmuyor
Doktor kendine gelYumurta bebeğin alerjisi sebebiyle yiyemiyoruz ne yazık ki. Peynirle pek aram yok ne yalan söyleyeyim ama kuymak peynirli diye şey etmedim. Akşam da eşim yoktu bebeyle yemeye çalışırken o kadar oldu
çocugunu düşünen adam olsaydı zaten bu hale hiç gelmezdik ya işte neyse allah biliyor![]()
Gelip görsün ya çocuğa yazık değil mi
çocugunu düşünen adam olsaydı zaten bu hale hiç gelmezdik ya işte neyse allah biliyor
Bitti kız@fitmomm garibim geçmiş bitmiii
kimeKalp damar varis icin amelyat sırasina aldi önümde cok kisi var,beklicez artık bakalim hayirlısı
1000mg hap verdi agri icin varis corabi verdi