ÇikolataGözlüm
Güzel günler çok yakın....❤️❤️
NolduKızları doktora götürdüm geldim
NolduKızları doktora götürdüm geldim
takma kafana bak diyetisyen de normal demiş. Demek ki bi kırılma noktan var onu bekliyor@Elif_Eylul @Maya. Kızlar 92.0 çıktım
Üzgün ve şaşkınım...diyetisyende standart çıktık yağda..
Normal dedi..
3 gün karbonhidrat 3 gün protein ayrışma yapicaz ve ödem çayları verdi
Ekli dosyayı görüntüle 39100
NEguzel artıyız
yeme
Kandil perşembe günü değilmiHayırlı kandiller hanımlar başka yere bakmıyorsunuz buraya yazayım dedim
Yağmurun toprağa hayat verdiği gibi dualarında hayat bulacağı bu günlerde dua bahçesinde yeşeren fidan olmak dileğiyle.. mübarek 3 aylar hoşgeldi Regaib kandiliniz mübarek olsun.
Evet perşembeeKandil perşembe günü değilmi
İkisi de öksürüyor tıkanıyor gece uyku yok öksürükten küçük olanın ateşi sürekli çıkıyor
ne dedi doktorİkisi de öksürüyor tıkanıyor gece uyku yok öksürükten küçük olanın ateşi sürekli çıkıyor
Öksürük için iki ayrı şurup verdi hem boğaza baktı hem göğüs ve sırt dinledi bakarım geçer inşaallahNe dediler
Amelyat icin form verdi elime yolladi evde düsünün doldurun,benjm burda oldugumda getirin tahlillerini tapip alalim geniz etini dedi,ama bademcikleri ellemem dedi@Elif_Eylul, DOKTOR NE DEDİ
Ayyy ben gece 2saat nefes aliyormu diye başında bekledimÖksürük için iki ayrı şurup verdi hem boğaza baktı hem göğüs ve sırt dinledi bakarım geçer inşaallah
Yok canım cok tıkanıyor ikisi de bari tatilde tedavi olsunlarAyyy ben gece 2saat nefes aliyormu diye başında bekledim
Ya bu öksürük geçmiyor bizde anlamadım bu son hastalıklar öyleymiş bakalım bu hiç kullanmadim şurubu birde bunu deneyelimne dedi doktor
hamburger tabi ki sorulur muEylul hamburger yicek ben ne yiyim