Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Kısmet nasip inşallah maşallah hocamYani olamam oruclu kısmet
Kulak burun boğazda randevumuz var
Kısmet nasip inşallah maşallah hocamYani olamam oruclu kısmet
Peynir ye kahvaltıda o çok şişirmez akşam süt yoğurt azalt bakalımSorun kahve degil yada süt degil peynir
Öyle hocamKısmet nasip inşallah maşallah hocam
Hadi güzel haberlerle inşallah hocamÖyle hocam
Çarşamba benim randevum var kalp damarda
Kiz süt icmiyorum,kahvede cay bardagi kadar bile yok düsün cogu kahvedir sert iciyorumPeynir ye kahvaltıda o çok şişirmez akşam süt yoğurt azalt bakalım
Kağıtlarimi bulayimda ayak agrima bakalim o çözüm bulcakmi,ablamın doktoruymus,oda olmustu amelyatHadi güzel haberlerle inşallah hocam
Hee bende izliyorum,mısır ekmegini bende sevmedim yaaArdanın mutfağını izliyorum peynirli dereotlu mısır ekmeği yapıyor güzel olur he
Bizim burda bi fırın otlu mısır ekmeği yapıyordu o tarafa gittikçe alırdım geçen sordum yok abla çok tutulmadı dedi ama bn sevmiştim dedim
ben peynir fazla tüketince migren azıyorPeynir ye kahvaltıda o çok şişirmez akşam süt yoğurt azalt bakalım
Alla alla o zmn başka bişi varKiz süt icmiyorum,kahvede cay bardagi kadar bile yok düsün cogu kahvedir sert iciyorum
Yogurt bazen nadir yerim yeni mayaladim açmadim bile daha,peynir 1dilim dedigin gibi kahvaltida yiyorum
Ben peynirsiz masaya oturamiyorumben peynir fazla tüketince migren azıyor
Aaa güzel yapan güzel oluyor bn yavan sevmiyorum. Biraz tuzlu güzel oluyorHee bende izliyorum,mısır ekmegini bende sevmedim yaa
Bnde zeytinBen peynirsiz masaya oturamiyorum
Yapma yaben peynir fazla tüketince migren azıyor
Yaaa aslinda süt ve süt ürünleri yasak banaAlla alla o zmn başka bişi var
Sen bulcan bakim onu sence
Aman bidon bidon zeytin var aklima gelmez benimdeBnde zeytin
Az tüketeceksin o zmnYaaa aslinda süt ve süt ürünleri yasak banaama malesefki bırakamiyorum,dahiliye ve diyetisyen yemelisin dedi
Ama hacemat yapan kadin kan grubun onlari kabul etmiyor ödem onlar yapıyor dedi
Bnde zeytin ekmek ver başka bişi istememAman bidon bidon zeytin var aklima gelmez benimde
Çok veren iyi oluyor işteŞşttttt çok veren kazanıyor
He bakalım ne dicekYani olamam oruclu kısmet