MisshayaLet
❤️❤️Spora başlangıç 17/7/24 kilo71,40❤️❤️
Ya WC gitmiyor tutuyor güzel su icmiyor söz dinlemiyor çıplak geziyor ayağından çorabı çıkarıyor surekli
Ayy Allahim yinemi yaaa
Ayy Allahim yinemi yaaa
Çikartmıcak çorabi gerekirse kilotlucorap giydir iyilesene kadarYa WC gitmiyor tutuyor güzel su icmiyor söz dinlemiyor çıplak geziyor ayağından çorabı çıkarıyor surekli
İşte anlamiyor ki onu da çıkarıyor şimdi giydirdim çorapÇikartmıcak çorabi gerekirse kilotlucorap giydir iyilesene kadar
Benimkine okula giderken bir giydiriyorum yatakta cikariyor artikİşte anlamiyor ki onu da çıkarıyor şimdi giydirdim çorap
@Maya. gaptannn bu hafta çok hırslandım karbon diyeti yapacamEvvetttt liste hazır takimlar hazır![]()
![]()
Aslanlar kaplanlar @Maya. Takim kaptanı @ÇikolataGözlüm Takim kaptanı @Bitttoooo @Elif_Eylul @Azra_dogukan @serenajp @Cheesecake @Seçilmiş @Damlalar @_DeryaSultan_ @Sekerpareeee @wakeful @Hazalın yeni dünyası @HiraAyaz Yuzdelerin Toplami Yuzdelerin Toplami
Vaybeee
Ayy çatlıyor belim bugün oturamıyorum bile yaa
Haydeeee gudurunnnbb
Geçen hafta bn öyleydim yatamıyordum o dereceAyy çatlıyor belim bugün oturamıyorum bile yaa
Üst kat bitti alta gectim süpür sil toz al
Islak odun var sever misin
ŞşşşştttttttIslak odun var sever misin![]()
![]()
Gelsede rahatlasam ama buay baska bisey var sankiGeçen hafta bn öyleydim yatamıyordum o derecekas gevşetici sür
Sorma bu at Bnde mahvoldum suratım ayrı bel ayrı olduGelsede rahatlasam ama buay baska bisey var sanki
Balkona koy yağmur değmeyen yerde kalsın 2 günOkuldan cikarken herkese anasınıfından esya oyuncak verdiler koca bir poset
Bizede gosterilerde yapilan giyilcekler denk geldi,Allahim bide onlari dezenfekte etcez
Bu ay benim de olağanüstü bir şey vardı ya zor geçti.Sorma bu at Bnde mahvoldum suratım ayrı bel ayrı oldu
Normalde ağrı sızı bilmem bu ay mahvoldum. Üstünede öyle sökülmedi
karbon diyeti yapalım evetŞşşşşttttttt
Karbon diyeti diyorum
TünoTünoooo