Hadi bekliim hocam eniltem ağzini üpsünHadiyaaa gel üfüreyim seni

Hadi bekliim hocam eniltem ağzini üpsünHadiyaaa gel üfüreyim seni
Kız 2 gramsin zaten biz senin gibimiyiz detoks suyu içiyorum bana mısın demiyor
Sağol kaptanım bundan sonrası belli artık böyke gidicek sanırım çünki bu kilolarda uzunca süre durdum moralimi bozmak istemiyorum onun içinGüzel güzel bende öyleyim tebrikler canim
beklemeye vaktim yoktu şimdi diğer tartılar için sabırsızlanıyorum
wc de bekleyemedim
en iyisi, sağlıklısı yavaş yavaş gitmesi zatenSağol kaptanım bundan sonrası belli artık böyke gidicek sanırım çünki bu kilolarda uzunca süre durdum moralimi bozmak istemiyorum onun için
Sıkma canını senin kilonda çok değilki eşim dün kızıyo ne kadar kafana takıyosun diye aslında bu kadar takmasak belki daha kolaymı gidicek neAman benden de gideceği o bu ara çakılı kaldım nedense
ay bizde öyle yapıyoruzsabirsiz seni bende hamur yoğurdum çocuklara ve kendime keçi bacağı yapcam (bu yoğurt ve karbonatta atılıyor içine kıtır kıtır oluyor pişinin amca kızı )
yeni biri mi katıldı yarışmaya@maya Devammi yarismaya
en iyisi, sağlıklısı yavaş yavaş gitmesi zaten
Günaydın canımgünaydın canlar
Aynen ya bilmiyorum ki bende anlamadım karbonu dayiyorum hop gidiyor ama sebze ya da salata yaramıyor bu araSıkma canını senin kilonda çok değilki eşim dün kızıyo ne kadar kafana takıyosun diye aslında bu kadar takmasak belki daha kolaymı gidicek ne
Günaydıngünaydın canlar
aynen öyle ya ben bu hafta takmadım hiçSıkma canını senin kilonda çok değilki eşim dün kızıyo ne kadar kafana takıyosun diye aslında bu kadar takmasak belki daha kolaymı gidicek ne