MisshayaLet
❤️❤️Spora başlangıç 17/7/24 kilo71,40❤️❤️
Günaydın hayırlı cumalar
Kızlar okula gitti öğlen gelecekler ve başlayacak 2 hafta
bebe uyuyor 

Günaydın canım hayırli cumalarGünaydın hayırlı cumalarKızlar okula gitti öğlen gelecekler ve başlayacak 2 hafta
bebe uyuyor
Bende öyle düşünüyorumZiyaretçi geldi tartılara bakmaya kesin kk desin sende ispatlayamıyorumokadar çatladınızki anlatamam bizsiz hayat çekilmez
Aman tatilGünaydın canım hayırli cumalartatilmi o dane
Gizli hayran bulmuşmudur acaba bizi onu bile özledimBende öyle düşünüyorumya da gizli hayran
Malesef bende kıçımın üstünde oturcamAman tatilben nerelere gidem
SusakGizli hayran bulmuşmudur acaba bizi onu bile özledim![]()
İyi bakalımMalesef bende kıçımın üstünde oturcam
Hayır olsun sana gelecektir gidemedi oğlunaAksam annemi gördüm kapı önünde bavullar vardi hazirlik yapiyordu
Günaydın canım hayırlı cumalarGünaydın kızçeler hayırlı cumalarımız olsun
Günaydın canım hayırlı cumalarGünaydın kızçeler hayırlı cumalarımız olsun
Baksana baştan söylemiş bende gelcem diye bekle yani sinyali çakmış sanaYaaa deme
Çok amaçlı çakı gibi sizin sobada her işe yariyorSoba üstünde pankek ilk defa denendi pişiyomus ya layn![]()
Ne güzel işteSoba üstünde pankek ilk defa denendi pişiyomus ya layn![]()
Tüp olmuş 350tl valla,artik 2tarafta soba yakinca bütün yemekleri corbalari,hatta pilavi bile yapiyorumÇok amaçlı çakı gibi sizin sobada her işe yariyor
Bende şehir dışına gidiyommu diyim ne diyim toplantım var diyimBaksana baştan söylemiş bende gelcem diye bekle yani sinyali çakmış sanabirde kocam çalışıyor şehir dışına çıktı de tam olsun koşa koşa gelir