Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tahıllı kayfe mi olur beaMarkette vardi baktim geri bıraktim
Evde tahıllı var onuda icemiyorum

Tahıllı kayfe mi olur beaMarkette vardi baktim geri bıraktim
Evde tahıllı var onuda icemiyorum
Lezzetli de, adalara gittiğimizde otelde akşam filtre kahve yoktu. A101den aldım hem denemek için hoşuma gittiBNde denemeyle buldum cnm
Pratik diye onu kullanıyordum
Kız maşallah barekallah benimki de öyle .her gün eve geliyorum bir şey ya kırılmış ya daha da kötü durumdaKız evi başımıza yıkacak hep yaramazlık peşinde tehlikeli şeyler yapıyor
O buyuyene kadar komple evi değişeceğim herhaldeDengelersin eminim sıkma canını
İyi çok şükür. Alınır başka çerçeve
Fena mı yeni eşyalar harika fikir aslındaO buyuyene kadar komple evi değişeceğim herhalde
Tahıllı kayfe mi olur bea
Kız valla kızlar da yaramazdi ama bu kadar zarar verecek birşey görmedim bunun maşallahı var hem mala zarar veriyor hem kendine verecekKız maşallah barekallah benimki de öyle .her gün eve geliyorum bir şey ya kırılmış ya daha da kötü durumda
Zaten sonunda o olacakFena mı yeni eşyalar harika fikir aslında![]()
![]()
![]()
![]()
Bnde denemiştim güzeldiLezzetli de, adalara gittiğimizde otelde akşam filtre kahve yoktu. A101den aldım hem denemek için hoşuma gitti
4-5 yaşına gelince komple yenileO buyuyene kadar komple evi değişeceğim herhalde
Hiç yüzüme gülmedi yeminle
Bnmki de kızınca küsüyorKızdım kızdığımin farkında hiç pas vermedim uyudu
Olsun yinede iyi düşünHiç yüzüme gülmedi yeminleiyi bir şey olacağı zaman eşim söylemez bana. Çünkü söylerse evren öyle bir şey yapıyor ki o olmuyor
Geç saat sindirimi zor olabilirKalan salatayı yesem şişkinlik yapar mı yarına
TimamGeç saat sindirimi zor olabilir
Su veya varsa soda iç
Öyle yapcam bu gidişleB
4-5 yaşına gelince komple yenile