Elif_Eylul
Daimi Üye
- #19.361
70kalori falanAfiyet olsun.ama Nescafe kalorili değil mi abla
70kalori falanAfiyet olsun.ama Nescafe kalorili değil mi abla
Kıyamam aşkitellemaSen yeter ki iste onu da yaparım![]()
Bişey olmaz yav ama seni kabız yapan o olabilir. 1 hafta süt ürünsüz dene. Beni eskiden kabız yapardı. Şimdi tam tersiAklıma gelmedi inanki şu 2gündür moralim bozuk
Nasıl yetişti onada kırdıÇocuğum duvarda asılı olan resmin çerçevesini kırmış
Yok Allah'tan kendine zarar vermemiş camdi içiÜzülme kaptanım ona bişey olmadıysa hal olur gerisi
Evet egzamaeı var ondan içme diyorumEvet en sağlıklı kahvelerden biri, nescafe işlenmiş bi kahvee
WC gittim masaya çıkmışNasıl yetişti onada kırdı
Tamamdır haftaya nescafe tüketmicem sütteBişey olmaz yav ama seni kabız yapan o olabilir. 1 hafta süt ürünsüz dene. Beni eskiden kabız yapardı. Şimdi tam tersi
Ona bişi olmadı inşallahÇocuğum duvarda asılı olan resmin çerçevesini kırmış
Nescafenin bu özelliğini bilmiyordum. Ben çok nadir tüketirimEvet egzamaeı var ondan içme diyorum
Bnde içiyordum bebe kaşınıyordu sürekli egzaması var meğer nescafe yapıyormuş bıraktım kaç aydır bebe rahatladı. bu ara yine kaşınıyordu karabiber yapıyormuş onu da bıraktım
Yok canım olmamis şükürOna bişi olmadı inşallah
Evet ya Allah'tan kendine zarar vermemiş Rabb'im korusunYok Allah'tan kendine zarar vermemiş camdi içi
Laktozsuz süt dene bakim belki o şişlik yapmazTamamdır haftaya nescafe tüketmicem sütte
Az degil seninki MaşaAllahWC gittim masaya çıkmış
Dengelersin eminim sıkma canını70kalori falan
İyi çok şükür. Alınır başka çerçeveYok Allah'tan kendine zarar vermemiş camdi içi
Olmadı şu hazır filtre kahvelerden al dene bi , bardağa koyulanlardan haniTamamdır haftaya nescafe tüketmicem sütte
BNde denemeyle buldum cnmNescafenin bu özelliğini bilmiyordum. Ben çok nadir tüketirim
Kız evi başımıza yıkacak hep yaramazlık peşinde tehlikeli şeyler yapıyorAz degil seninki MaşaAllah
Markette vardi baktim geri bıraktimOlmadı şu hazır filtre kahvelerden al dene bi , bardağa koyulanlardan hani