Cheesecake
cok üzgünüz şu boş dünyaya ne çok anlam yükledik
Yok yok at yapacaktım kaç gündür olur mu diye tedirginim...yine az çok benzedi sevindimAaa neden enerjin iyisütlü tatlimi yaptin

Yok yok at yapacaktım kaç gündür olur mu diye tedirginim...yine az çok benzedi sevindimAaa neden enerjin iyisütlü tatlimi yaptin
Takımını kurtaracaksın kaptan dayannnnÇeyrek ayva yedim. Yarın ayvayı yedim diye
Kızım sen manyaksın bunlari nasil yapiyosun yeminleYok yok at yapacaktım kaç gündür olur mu diye tedirginim...yine az çok benzedi sevindimEkli dosyayı görüntüle 38967
Sütlü tatlılar olay oldu, labnelerde yalan oldu,zalim geceler
Sütlü tatlı da iyi fikirmiş aslında daAaa neden enerjin iyisütlü tatlimi yaptin
Kızım sen manyaksın bunlari nasil yapiyosun yeminle![]()
harikaaaaa bence ellerine emeğine sağlıkYok yok at yapacaktım kaç gündür olur mu diye tedirginim...yine az çok benzedi sevindimEkli dosyayı görüntüle 38967
Pınar gruptan koşarak ayrıldıPınar beyaz ile yaptı
Çok teşekkür ederim canım benimharikaaaaa bence ellerine emeğine sağlık
Pınar zor cekti o tür insanlari pardon tatlılarıPınar gruptan koşarak ayrıldı
Çok güzel olmuş ellerine sağlıkYok yok at yapacaktım kaç gündür olur mu diye tedirginim...yine az çok benzedi sevindimEkli dosyayı görüntüle 38967
Günaydın canim
![]()
![]()
Afiyet olsun canım
Günaydın canım
Günaydın zombi
Günaydın canim
Günaydın beybitolar![]()
![]()
![]()
Çok teşekkür ederim canımÇok güzel olmuş ellerine sağlık
Anamm onlar nerden çıktıMisafirlerim var kv kp görümce geliyor
Ay evet yaa belli bi zaman dilimlerinde böyle oluyorum
Ohaaa beee bende ilac içip çıkayım hâlaaBağırsaklarım yarın ki tartıya çalışıyor adeta@_cikiLeta
kombo yap bak, karbonatlı su artı pancar salatası. biraz pembe mıçıyorum amaOhaaa beee bende ilac içip çıkayım hâlaa