etiketleyememişim @_cikiLetaBağırsaklarım yarın ki tartıya çalışıyor adeta@_cikiLeta
etiketleyememişim @_cikiLetaBağırsaklarım yarın ki tartıya çalışıyor adeta@_cikiLeta
Karbonat zaten alkali diye geciyor demekki bağırsakların çalışmış bende içem barikombo yap bak, karbonatlı su artı pancar salatası. biraz pembe mıçıyorum amao da prensesliğimden
pamcar len öyle mıçtırıyorkombo yap bak, karbonatlı su artı pancar salatası. biraz pembe mıçıyorum amao da prensesliğimden
Vay arkadaşanneme diyim de bir güün yapsın, evimde yapamam kokar
Bu hafta yemedimsen zaten pişi yesen ne yemesen ne pideleri gömüyon
Kp hastaneye gelecekti kvldeyi de getirmiş burda bırakıp gittiAnamm onlar nerden çıktı
Benimkilerde çalışıyor wcye gitmeye fırsatım yok anca çişe gidiyorumBağırsaklarım yarın ki tartıya çalışıyor adeta@_cikiLeta
Öldürün kayinvalidelerinizi benim gibiKp hastaneye gelecekti kvldeyi de getirmiş burda bırakıp gitti
Banada gel diyor gelmicem dedim bide kp gel der ama gitmemeye calisicam mecburum sankii ya
Bu cadı bizi öldürür kendi ölmezÖldürün kayinvalidelerinizi benim gibi
Iyi olmuş senin adina sevindim,her iş yerinde olması gerekiyor aslındaSulu yemek işi çok iyi oldu bana gerçekten 2 günde bagırsaklarım düzene girdi resmen kuru yemek yememek beni mahvediyordu hergün mutlaka çorba oluyor bu bnm için çok büyük avantaj yemek ağır olursa çorba içerim
Yada bnm gibi komple atın oğlunu verin rahatlasınÖldürün kayinvalidelerinizi benim gibi
Kesinle ya diğer türlü ne para yetiyor ne mide dayanıyor yemesen olmuyorIyi olmuş senin adina sevindim,her iş yerinde olması gerekiyor aslında
Ayy benimki öldü gerci hastaydiYada bnm gibi komple atın oğlunu verin rahatlasın
aynı evde mi yaşıyorsunuzAyy benimki öldü gerci hastaydi
Ama adam hâlaa basımda
Kv kp öleli 19sene falan oldu kızaynı evde mi yaşıyorsunuz
Aynen bu ben ve bu aralar modum
Gitme kız boşver gidip ne yapacaksınKp hastaneye gelecekti kvldeyi de getirmiş burda bırakıp gitti
Banada gel diyor gelmicem dedim bide kp gel der ama gitmemeye calisicam mecburum sankii ya
Tamamdir@Elif_Eylul
@fitmomm
@sulisim
@Hazalın yeni dünyası
@HiraAyaz
@Sekerpareeee
@wakeful
Bu gün dikkat edelim Kızlar menülere yarın tartı günümüz
Bence çok şirin olmuş ellerinize sağlıkYok yok at yapacaktım kaç gündür olur mu diye tedirginim...yine az çok benzedi sevindimEkli dosyayı görüntüle 38967
Bide ben