Şöyle suraya yapıstır linkiçözemedim emojinin üstüne basıp kopyala diyorum buraya yapıştırıyorum
Şöyle suraya yapıstır linkiçözemedim emojinin üstüne basıp kopyala diyorum buraya yapıştırıyorum
Hee sopalikKız Allah seni varya tam sopalıksın
Öyle şey mü olur ya
Evlilik hedayesiİlk evlendiğimizde videosunu izliyorduk, eşim gitmiş kitabını almış çok diyet yapar ya
Gec kaldin sabahki konu oŞöyle suraya yapıstır linki
Bana yararı mı varBende öyle bir akraba dost arkadaş istiyorum hayatımda
Şansıma maalesef. Ya da uğraşmak istemediKoskoca hastanede çubuk olmamasıda enteresan zaten
Onu yazacaktım yeşil daha kötü imişKız bu mantarın normal akıntısı ben 4 senedir bunla cebeleşiyordum ne kanserifitil kullandın temizleniyor diye düşün iyi düşün nete bakmayı yasaklıyomm sana
Bende yeşil akıntıda oluyor zombileşme başlıyormuş bende demekki
Biz bi ara seninle aynı zamanda regli oluyorduk nasıl kaydı bu23 regli olucak varmi aramizda
Ne biliyim kız tüm tr deki borçları bitirdi üstüne burdan kendine araba aldı. Kazancaklarını harcamamak içinPsikoloğmu olsam ne![]()
![]()
dahada deli ederim insanladı iyileştireceğime
3 şubata bulabildim randevu. Orda da aksilik çıkar olmazsa özele gidecem mecburSen git smear yaptır tedavide yazar ona uygun. Kurtulursun
Ya geçmiş zmn İstanbul gibi yerde koca üniversite hastanesinde hiv testi için kit yoktu düşün mecbur özelde yaptırmıştımŞansıma maalesef. Ya da uğraşmak istemedi
Aynen. İnşallah gideceğim hastanede vardırYa geçmiş zmn İstanbul gibi yerde koca üniversite hastanesinde hiv testi için kit yoktu düşün mecbur özelde yaptırmıştım
Bazen satın alma ucuza kaçıp yada cimrilik yapıp az alıyorsa tükeniyordur
Ben mecburumHee onu diyom yaa tutarmiyiz hepbirlikte
Birak heryerim sivilce doldu 7gun var regliyede
Üniversite hastanesi varsa ya da eğitim araştırma oraya gitKötü bir şey bende var ama hayırlısı. İyi bir doktora denk gelemedim bir türlü
Onların smear alalım demesi gerekirkenEvet aynen öyle oldu ikisi de . Böyle böyle dedim. Mantar dedi ilaç yazıp yolladı. İkinci de mantar dedi. Önceki ilaçlar işe yaramadı dedim. Bir de bunu dene dedi. Smear istedim çubuk yok dedi
YapmayaNe biliyim kız tüm tr deki borçları bitirdi üstüne burdan kendine araba aldı. Kazancaklarını harcamamak için
Şehir Hastanesi'ne buldum bakalım. Orası da olmasa özele giderimÜniversite hastanesi varsa ya da eğitim araştırma oraya git
Allah kabul etsinİftar için salata yapacam oturmusken bakayım dedim...bugün tost yiyemedim...yarın okulda pişi li kahvaltı yapacağız onun için bugün sadece ekmek yedim