Elif_Eylul
Daimi Üye
- #18.661
HayirrrrKahve de yakıyor ama uzak duruyom mu?

HayirrrrKahve de yakıyor ama uzak duruyom mu?
20 gün var daha reglime . Tüm modum düştüSaçmalama be kötüyü çağırmaa aaaa. Yumurtlama dönemindeydin belki ondan leke geldi. Beyin zaten hep en kötüsünü söyler insana, oyuna gelme bişeyin yok
Sabah ezanındada yazayım unutup içmezsin falanTamam canım içicem yarın kismetse
Yanimda olsan çakardim sana yeminle kendine gel beCanım sıkıldı ya. Nette hep kanser diyor
Çok şükür. Amin cümlemizdenKarbonatlı su içtim aşırı iyi geldi. Sağol ya, Allah razı olsun@Damlalar
HayırKahve de yakıyor ama uzak duruyom mu?
Tamam sen beni etiketle yazSabah ezanındada yazayım unutup içmezsin falansu bile içme ilk yeşil çay bakalım işe yaricakmı
Denenip onaylanmıştırAy hadi inşallah olur muyum
Çok korkuyorum amaYanimda olsan çakardim sana yeminle kendine gel be
Allah korusun yaa bakma nete falan ona kalsa ben çoktan ölmüştümCanım sıkıldı ya. Nette hep kanser diyor
Adres yazıyom yolla bana bu kitabı
Düşürme modunu ya, bişeyinn yok korkmaaa20 gün var daha reglime . Tüm modum düştü
Yaaa Allahım yAa tamam haklisındaÇok korkuyorum ama
Ya tam kan da değil kahverengi gibi değil gibi. Et suyu rengi diye geçiyor nette . O da direk kanser diyorAllah korusun yaa bakma nete falan ona kalsa ben çoktan ölmüştüm![]()
![]()
![]()
Kanlı akıntı fazlamıydı?
İnsallahhhDüşürme modunu ya, bişeyinn yok korkmaaa
Kahve içmiyorum şimdi ama fit mit li bi çay içiyorum
Ya tam kan da değil kahverengi gibi değil gibi. Et suyu rengi diye geçiyor nette . O da direk kanser diyor
Yaa kötü düşünme Allah korusun yok öyle birşey sen iyi düşünKanser oldum diye çok korkuyorumnetten bakıyorum enfeksiyon vs olur derler ya direk kanser diyor akıntı rengime
Kız yumurtlama dönemi lekesi bu ya. Bende de olmuştu. Öldüm mü yooooYa tam kan da değil kahverengi gibi değil gibi. Et suyu rengi diye geçiyor nette . O da direk kanser diyor