Elif_Eylul
Daimi Üye
- #18.561
Kısmet insaAllah canim bisey diyemeyiz daha cok varİnşallah tutarız
Kısmet insaAllah canim bisey diyemeyiz daha cok varİnşallah tutarız
Yediği tostları yazmaya gelmiştir
A@Damlalar
@Cheesecake(sen üstüne alınma canım sen dikkat ediyorsun diyetisyen serbest gün verdiği halde)
@Maya91
@_DeryaSultan_
@Azra_dogukan
@serenajp
@Seçilmiş
Kızlar, Kızlar ne oluyor yav, çeki düzen verin kendinize, nedir bu menülerin hali son 2 gün dikkat edin bari ,karışmicam kim ne yaparsa yapsın dedim de ,maşallah saldım çayıra mevlam kayıra misali.
Sizler birer fıstıksız dobarlanın bırahmayın gendinizi
Gözünü kapatAy o ne be
Bi sen bn emzirmenin arkasına saklanalımAvalla ben emzikliyim yav hepten de kesemem ki şimdi. Deyip emzirmenin arkasına saklanan ben
İftar için salata yapacam oturmusken bakayım dedim...bugün tost yiyemedim...yarın okulda pişi li kahvaltı yapacağız onun için bugün sadece ekmek yedimYediği tostları yazmaya gelmiştir
Ama şimdi 200-300 kalori emzirme ile çıkıyor bizden bir porsiyon da onun için yememiz lazim yaniiBi sen bn emzirmenin arkasına saklanalım
Kızçen nasıl oldu?
Tamam da niye yaniGözünü kapat
Hava değişiminden olmuş olabilir mi? GripAma şimdi 200-300 kalori emzirme ile çıkıyor bizden bir porsiyon da onun için yememiz lazim yanii
Bebişim işte ağzından kurtuldu derken grip oldu uğraşıyoruz. Şükür durumu iyi neşesi yerinde amma velakin gece uykularımız 4-5 aydır yok nolcaz böyle bilmem.
Afiyet olsun canımBugünkü menüm
Sabah 1 Kibrit kutusu peynir 1 dilim ekmek tereyağı bal
Öğleden sonra günde
1 kase pilav 1 kase tavuklu patatesli yemeği 1 kase mercimek çorbası turşu salata 1 porsiyon kabak tatlısı
Akşam az şekerli türk kahvesi
Akşam Çayın yanına da hafif bişe ile gecistirebilmeyi umuyorum
@Elif_Eylul
@_cikiLeta
Allah kabul etsin canimİftar için salata yapacam oturmusken bakayım dedim...bugün tost yiyemedim...yarın okulda pişi li kahvaltı yapacağız onun için bugün sadece ekmek yedim
Allah kabul etsin canımİftar için salata yapacam oturmusken bakayım dedim...bugün tost yiyemedim...yarın okulda pişi li kahvaltı yapacağız onun için bugün sadece ekmek yedim
Allah kabul etsin canim
Allah razı olsun...1.donemin son orucu 15 le dönemi kapatıyorum inşallahAllah kabul etsin canım
Ağzını hayra açBoyaSen ene büyü