Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Seni başka konularda aradıysageçen baktım spor,kahve her topiği gezmiş.. aldatıyor beni
Seni başka konularda aradıysageçen baktım spor,kahve her topiği gezmiş.. aldatıyor beni
En az 200tl vardır herhalde bilmem de, gümüş yüzük sordum 210 tl diKıza okula göturcem sonra küpe alcam çarsıdan,bir gümüş küpe nekadardır acep
Hadiya ama napayim şuanda altın alamamki enazindan gümüş alsamEn az 200tl vardır herhalde bilmem de, gümüş yüzük sordum 210 tl di
Evet bir bak belki daha uygundur. Sonuçta minnacık bir şey yaniHadiya ama napayim şuanda altın alamamki enazindan gümüş alsam
Aynen öyle canim adiler kulagini daha çok yara yapabilirEvet bir bak belki daha uygundur. Sonuçta minnacık bir şey yani
Aaa guzelmis aldinmiEkli dosyayı görüntüle 38921
Bak bunu beğendim 210₺
gümüş değerlendi, yatırım olarak çok önerilen bir şeyAynen öyle canim adiler kulagini daha çok yara yapabilir
Eskiden ne kunyelerim vardi yuzüklerim vardı gümüş aboo
Yok almadım numaramdan emin olamadım (netten gördüm). Eşime yolladım o da çok beğendiAaa guzelmis aldinmi
Çakal seniYok almadım numaramdan emin olamadım (netten gördüm). Eşime yolladım o da çok beğendi
Kör olası çöpçüler süpürmüşlerSeni başka konularda aradıysa
Guzelmis afiyet olsun canımşirkette sulu yemek çıkmaya başladı oraya yazıldım bende yemeye yemeye bu sefer yiynce daha kötü oluyor diye
tavuk çorbası
ekşili köfte
patates graten vardı
hepsinden 3-4 kaşık yedim bir de roll ekmek yedim yuvarlak küçük olandan
GunaydinGideyim de kahve yapayım bebik uyudu tüm gün peşimde
He napayım canım birşey yapmak istemiyor yatıyorum valla işler duruyorGunaydin
Kahvalti yapmaya gidiyorum
Kahve yapmaya gidiyorum
Demeye geliyon
Öyle canım herkeste oluyor dönem dönemkesinlikle çok haklıısn tesekkür ederim onun içn zaten ama işte her hafta aynı olunmuyor maalesef çevresel faktörler etkiliyo r
Afferim sanaHe napayım canım birşey yapmak istemiyor yatıyorum valla işler duruyor