Elif_Eylul
Daimi Üye
- #18.101
Valla olsa iyi olur bencedeTatil mi emin misin bnm için tatilden hallice oluyor hatta hafta sonu da okul olsa hiç fena olmaz idi![]()
Valla olsa iyi olur bencedeTatil mi emin misin bnm için tatilden hallice oluyor hatta hafta sonu da okul olsa hiç fena olmaz idi![]()
Masallah kız benim oglanla ayni boklar zatenOğlan bir kutu rafaelloyu yemiş bn uyurken kriz geçirdim
Orası öyle canım şimdi anne bunu da yapalım yiyelim buraya da gidelim onu da yiyelim Faslı geliyoreTatil mi emin misin bnm için tatilden hallice oluyor hatta hafta sonu da okul olsa hiç fena olmaz idi![]()
Böyle ilaçları sağlık ocağına yazdır evde bulundurAlmış oģlan krem eylülün kulagina sürdüm,intihabı patlatinca inmis kulağı yarın küpe almaya gitçem çarşıya
Birde agri kesici 100tl ikisi valla
Ben burdan git saģlıkocaginda bekle gelsin sıraBöyle ilaçları sağlık ocağına yazdır evde bulundur
Morartı için bi tanede krem var bunları bn bitince yazdırıyorum evde bulunsun diye bi tanede hep silverdin olsun yanık için
Herşey gibi uçmuş
Bnm bu ara azaldı cidden karabiberi kestim kız kaşınıyordu ondan şüphelendim ve çoktı gerçekten bebe kaşınmıyor@Bittercikilataa egzama durumun nasil bu ara benimki azdi başka yerlerimde cikmaya başladi
Bağırdım çağırdım diğerlerinden yemiceksin dedimMasallah kız benim oglanla ayni boklar zaten
Bnmde gidip d vit tiroit ilacı b12 ve kıza pişik kremi fucidin yazdırmam gerekBen burdan git saģlıkocaginda bekle gelsin sıra
Silverdin var
KırışalımOoo paralara bak heee amma kazaniyon kırışalimmi
Valla en ucu yerden pasta 8kisilik 135tl basliyor
Sağolasın canımDün gördüm kırmızı balık gölde
Çok güzel olmuş ellerine sağlık canım
Öyledir canım az uz degilki masraflariKırışalım![]()
masrafı çıkınca az kaliyo yaaa
Aslında böyle toplu alsan malzemeyi 1 kova çiko metro markette vardıKırışalım![]()
masrafı çıkınca az kaliyo yaaa
Valla nolcaz bilmem böyle...Öyledir canım az uz degilki masraflari
Metro pahalı canım biraz internetten alıyorum ben de çoğu şeyi de illaki süt yumurta şeker güncelleniyorAslında böyle toplu alsan malzemeyi 1 kova çiko metro markette vardı
Eve yemelik alcaktım bi ara
Aman eve yetmiyorki bazı şeylerMetro pahalı canım biraz internetten alıyorum ben de çoğu şeyi de illaki süt yumurta şeker güncelleniyor
Demi böyle toptancı güya amaMetro pahalı canım biraz internetten alıyorum ben de çoğu şeyi de illaki süt yumurta şeker güncelleniyor
Aman eve yetmiyorki bazı şeyler
Iyi sen başa çıkıyorsun
Şimdilik idare etmeye çalışıyoruz işte eşim atanırsa ben de azaltirim illakiDemi böyle toptancı güya ama
Doğru valla eksik hep oluyor illa ki
Eşin neki örtmenmi,askermi polismiŞimdilik idare etmeye çalışıyoruz işte eşim atanırsa ben de azaltirim illaki