Cheesecake
cok üzgünüz şu boş dünyaya ne çok anlam yükledik
Sınıf öğretmeni...burda özel eğitimde çalışıyorEşin neki örtmenmi,askermi polismi
Sınıf öğretmeni...burda özel eğitimde çalışıyorEşin neki örtmenmi,askermi polismi
Aaa ne güzel hiç bahsetmedin sanırım,belkide ben hatirlamiyorumdur çok seyler aklimda kalmiyorSınıf öğretmeni...burda özel eğitimde çalışıyor
Hmm hiç mevzu olması sanırım hatirlamadim hiç ben de..hayırlısı bakalım atanırsa sevineceğiz atanmazsa da burada ben baya geliştirdim..bi şekilde devam ediyor hayatAaa ne güzel hiç bahsetmedin sanırım,belkide ben hatirlamiyorumdur çok seyler aklimda kalmiyor
Rabbim yolunuzu açık etsin nerde doyarsan orasi senin evinHmm hiç mevzu olması sanırım hatirlamadim hiç ben de..hayırlısı bakalım atanırsa sevineceğiz atanmazsa da burada ben baya geliştirdim..bi şekilde devam ediyor hayat
Öğretmen sankiEşin neki örtmenmi,askermi polismi
Vay be 88 mi geliyorDaha bişi yemedim @Elif_Eylul
Afiyet olsun canımKahvaltı: 1 yumurta, 5 fındık, 5 kaju
Öğlen: 3-4 kaşık çorba, 2 dolma, bol salata, yoğurt
Ara: türk kahvesi, protein bar
Akşam: tavuk yemeği( sadece tavukları) bol salata, yoğurt
@Elif_Eylul
@_cikiLeta
O az olmus damacanayla yapaydın1tencere yesil cay var icersen
Hmm hiç mevzu olması sanırım hatirlamadim hiç ben de..hayırlısı bakalım atanırsa sevineceğiz atanmazsa da burada ben baya geliştirdim..bi şekilde devam ediyor hayat
Teşekkür ederim saolunAntepliler cok cana yakin oliyir hoşgeldin
Yaptım isteO az olmus damacanayla yapaydın
Mayanın arkadası bizim arkadasımızTeşekkür ederim saolun
HoşbuldukHoşgeldin
1 saat uyudum. Şimdi uyanmış ola bilirimUyumadin yani
Uyudum uyandım resetlendim sanki niye kavga ediyorduk?
Yaa bu çokkk güzell Eline emeğine sağlık canımMutluluğumu sizle de paylaşayım kızlar..dünkü pastam için baya mesai harcadım ama beni çok mutlu ettiEkli dosyayı görüntüle 38883
Allah razı olsunRabbim yolunuzu açık etsin nerde doyarsan orasi senin evin
Hakkinizda hayırlı olsun
Zaten sen yol almişsın kimse kesmesin senin yolunu,kestirmede
Sen bazılarina (anla artik) taş çıkartırsın