Elif_Eylul
Daimi Üye
- #17.901
Bir menemen yapayim dedim ellerim bile zehir gibi acı oldu 
eldiven taksaydın, şimdi yanlışlıkla gözünü bir yerlerini ellemeBir menemen yapayim dedim ellerim bile zehir gibi acı oldu
Ay ben ne yemek yapayım ya sabah beri düşünüyorumBir menemen yapayim dedim ellerim bile zehir gibi acı oldu
Lan benim adam salak git sen hepsini sivri biber al sonra yana yakıla yeeldiven taksaydın, şimdi yanlışlıkla gözünü bir yerlerini elleme
Ne var evdeAy ben ne yemek yapayım ya sabah beri düşünüyorum
Benim halılar da hep beyaz , açık renk pişmanım. Karaları bağlayacam artıkTövbe yarabbim olmaz olsun öyle halı at gitsinBeyaz halım var ona ragmen kac defa cay döküldü bulasık mak parlatıcısı döküyorum siliyorum bembeyaz
Aynen vallaha. Oh çıktı diyorum kuruyor geri sararıyorMalesef çıkmıyor yıkamadan benimde öyleydi eski halım kahve kremdi her gelen o krem yere dökerdi silerdim çıktı sanırdım kuruyunca tekrar yüzüne vururdu
Valla benim yiyebilecegim lahana var kabak çorbası yapcamNe var evde
Kabak ayy vallaValla benim yiyebilecegim lahana var kabak çorbası yapcam
Ne zamandan beri yapmıyorum şimdi şu 3 gün sıkayim azcikKabak ayy valla
Göz neysede başka yerlere sürerse sıkıntı büyükeldiven taksaydın, şimdi yanlışlıkla gözünü bir yerlerini elleme
Ne malzemen varAy ben ne yemek yapayım ya sabah beri düşünüyorum
İtfaiyeyi hazır hale getirtelimmiiiLan benim adam salak git sen hepsini sivri biber al sonra yana yakıla ye
Kıçıma sürmezsem elimi tamamdir bu iş
Sık sık patla cumayaNe zamandan beri yapmıyorum şimdi şu 3 gün sıkayim azcik
Gel bana yemege 10bin cesit yemek varUykusuzluk mahfediyor şuanyemek yapmam lazım daha
İnsanı pişman ediyo yaaa bi keresinde yıkandı geldi serdim akşamına neskafe döktü annem o da ayrı bişey bu 3ü 1 aradalardan hop tekrar yıkamacıyaBenim halılar da hep beyaz , açık renk pişmanım. Karaları bağlayacam artık
Tost makinasında yap çok güzel oluyor yağsızValla benim yiyebilecegim lahana var kabak çorbası yapcam