Yeee❤️Dengele‍❤️Zayıflaa❤️

serenajp

Daimi Üye
Tepki
5.610
Tünaydın
Çok yoğundum bitmez işler için hayatı biriyoruz
Bugün hacemat yaptıracağım sırtımda kulunç var belim zaten malum bıraz tırsıyorum daha kahvaltı bile yapmadım
:lili:
İnşallah şifa olur canım korkma ben de yaptırdım acı falan olmuyor minicik degdiriyolar zaten. İyi gelir inşallah

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
141.420
Ya sonrasını boşver önemli olan o an acimamasi :koptum:
Ama evet bacak en hassas bölge ben her yerden yaptırdım en sıkıntı çektiğim orası oldu.
Evet bacaklar hassaa cidden cok yandi hep kantoran sürdüm sünnet cocugu gibi yürümüstum :haha:
Ama baş agrisi icin gidicem kismetse

serenajp

Daimi Üye
Tepki
5.610
IMG_20230117_145642.jpg

Bu da benden. Bebiş uyuyunca bir kahve molası. Perşembe babam geliyor eşimin dedesi vefat etmişti onun taziyesi için. Cuma cumbur cemaat Trabzon'a gidiyoruz anam bir evimde oturamicam herhalde.

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
141.420

serenajp

Daimi Üye
Tepki
5.610
@serenajp insanin dişetleri sürekli neden şişer,birde agiz yarasi
Daha iki hafta önce benim bebede oldu bu durum ama aynı şey değildir muhtemelen. Uçuk virüsü ağzına yayıldı diş etleri şişti böyle vişne rengi gibi oldu bir de bir sürü yara.
Seninki bence vitamin eksikliği olabilir tıbbi bilgi ile düşününce multivitamin kullanmalısın ama bu daha çok diş hekimi bilgisi gerektiriyor o kısmına emin değilim.

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
141.420
Daha iki hafta önce benim bebede oldu bu durum ama aynı şey değildir muhtemelen. Uçuk virüsü ağzına yayıldı diş etleri şişti böyle vişne rengi gibi oldu bir de bir sürü yara.
Seninki bence vitamin eksikliği olabilir tıbbi bilgi ile düşününce multivitamin kullanmalısın ama bu daha çok diş hekimi bilgisi gerektiriyor o kısmına emin değilim.
Süreklilik yapti artık tahlil vs. Yaptirayim eniyisi

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar