Elif_Eylul
Daimi Üye
- #17.881
Heee degişuk oluyoreAyvalı hiç denemedim merak ediyorum ama
Heee degişuk oluyoreAyvalı hiç denemedim merak ediyorum ama
Alıntıda kalmış günoooGünnooo
Kuzum yaaaKızın küpesi düşmüş bugün gördum içi kocaman olmuş intihap cikarttim sonra kanadi küpe ortada yok
En kısa sürede deneyeceğumHeee degişuk oluyore
Zeytinyagli olunca bu tür meyveler girer kerevizeEn kısa sürede deneyeceğum
Portakallı limonlu yapıyorumda bi ayvalısını yapmak nasip olmadıZeytinyagli olunca bu tür meyveler girer kerevize
Ayva,portakal,limon
Afiyet olsun kızlar
Afiyet olsun canım
Nasil yaptin kiz onuBu aralar portakal soslu arpa soğanla brüksel lahanasına sardım.![]()
İnşallah şifa olur canım korkma ben de yaptırdım acı falan olmuyor minicik degdiriyolar zaten. İyi gelir inşallahTünaydın
Çok yoğundum bitmez işler için hayatı biriyoruz
Bugün hacemat yaptıracağım sırtımda kulunç var belim zaten malum bıraz tırsıyorum daha kahvaltı bile yapmadım
Nefis görünüyor oh oh
Benim bacaklarim cok yandı 1haftaİnşallah şifa olur canım korkma ben de yaptırdım acı falan olmuyor minicik degdiriyolar zaten. İyi gelir inşallah
Teşekkür ederim canımNefis görünüyor oh oh
Ya sonrasını boşver önemli olan o an acimamasiBenim bacaklarim cok yandı 1hafta
5 6ayda gecmedi
Evet bacaklar hassaa cidden cok yandi hep kantoran sürdüm sünnet cocugu gibi yürümüstumYa sonrasını boşver önemli olan o an acimamasi
Ama evet bacak en hassas bölge ben her yerden yaptırdım en sıkıntı çektiğim orası oldu.
Afiyet olsun canımEkli dosyayı görüntüle 38840
Bu da benden. Bebiş uyuyunca bir kahve molası. Perşembe babam geliyor eşimin dedesi vefat etmişti onun taziyesi için. Cuma cumbur cemaat Trabzon'a gidiyoruz anam bir evimde oturamicam herhalde.
Daha iki hafta önce benim bebede oldu bu durum ama aynı şey değildir muhtemelen. Uçuk virüsü ağzına yayıldı diş etleri şişti böyle vişne rengi gibi oldu bir de bir sürü yara.@serenajp insanin dişetleri sürekli neden şişer,birde agiz yarasi
Neyse ki iki gün sadece haftasonuna. Babamı da salı ugurlucam inşallah.Afiyet olsun canım
Gene yolcusun yani
Süreklilik yapti artık tahlil vs. Yaptirayim eniyisiDaha iki hafta önce benim bebede oldu bu durum ama aynı şey değildir muhtemelen. Uçuk virüsü ağzına yayıldı diş etleri şişti böyle vişne rengi gibi oldu bir de bir sürü yara.
Seninki bence vitamin eksikliği olabilir tıbbi bilgi ile düşününce multivitamin kullanmalısın ama bu daha çok diş hekimi bilgisi gerektiriyor o kısmına emin değilim.