Para biriktip hepsini çöpe atasim varHmm demek ki halinin yapısından...varsa kullanan İpek fikir verir arkadaşlar ..iksir topigine bi yaz
Para biriktip hepsini çöpe atasim varHmm demek ki halinin yapısından...varsa kullanan İpek fikir verir arkadaşlar ..iksir topigine bi yaz
Birgün oda olurPara biriktip hepsini çöpe atasim var
Bende soğan,havuç bazen patates,zeytinyag,limon,şeker,tuzben de portakallı yapıyorum
Sade de yapıyorum garnitürlü portakallı...Benim kereviz ocakta pisiyor![]()
Afiyet olsun canımçorbam sana feda olsun
Kerevizi salcalimi yapiyosun,ben sade yaparim,zeytinyağlı diye
Bende severim patatesi icinde,ayvalı da güzel oluyorSade de yapıyorum garnitürlü portakallı...
Yoğurtlu cevizli de yapıyorum..
Bu sekilde salçalı yemeği de sevdim..küçüktü 1 tane de patates koyuverdim
Ayvalı hiç denemedim..onu da yapayımBende severim patatesi icinde,ayvalı da güzel oluyor
Masllah Rabb'im zihin açıklığı versinOğlum taktir getiriyor ortalama 90 olmus![]()
![]()
biriktirene kadar fiyatlar daha da artıcak kızPara biriktip hepsini çöpe atasim var
Tövbe yarabbim olmaz olsun öyle halı at gitsinBir ara misafir vardı halıya çay döküldü. Bize gelen misafirler halıya çay dökmeden gitmez asla zatenanında müdahale ettim. Sıcak su , parlatıcı , asperox, aspirin , deterjan bilmem ne asla çıkmadı. Hepimiz tek tek sildik bastıra bastıra çıkmıyor
Afiyet olsun kızlar
Amin canımMasllah Rabb'im zihin açıklığı versin
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun kızlar
Malesef çıkmıyor yıkamadan benimde öyleydi eski halım kahve kremdi her gelen o krem yere dökerdi silerdim çıktı sanırdım kuruyunca tekrar yüzüne vururduBir ara misafir vardı halıya çay döküldü. Bize gelen misafirler halıya çay dökmeden gitmez asla zatenanında müdahale ettim. Sıcak su , parlatıcı , asperox, aspirin , deterjan bilmem ne asla çıkmadı. Hepimiz tek tek sildik bastıra bastıra çıkmıyor
Yün halıysa çıkmıyoraaa ben tek parlatıcı döküp siliyorum çıkıyor hemen
Afiyet olsun gaptancım
Afiyet olsun canım
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun gaptancım
Ayvalı hiç denemedim merak ediyorum amaBende severim patatesi icinde,ayvalı da güzel oluyor