sana da ek bi kart falan çıkartsa sen de aşır neşir ol biraz bankacılık işleriyleBenim eşimde aynı kız hep önce öder ben öyle değilim çünkü kartım yok![]()
sana da ek bi kart falan çıkartsa sen de aşır neşir ol biraz bankacılık işleriyleBenim eşimde aynı kız hep önce öder ben öyle değilim çünkü kartım yok![]()
Ben gidip kendim kendime çıkarttım eşimin bankası benim borç ister ama borcunu ödeyene kadar haliyle faiz ekleniyorsana da ek bi kart falan çıkartsa sen de aşır neşir ol biraz bankacılık işleriyle
Teşekkür ederimGeçmiş olsun canım
Çokkk gecmis olsun canim yaaa
Teşekkür ederim![]()
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
bu laf banamı
Afiyet olsun canım
Teşekkür ederimGeçmiş olsun canım
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun
allah razı olsun canım sağolasınBaşın sağ olsun, Allah yardımcın olsun
Ben harcama işiyle ilgileniyorum bende 2 tane kartı var 20 bin biri 16 bin civarı diğerinde limit var . Belki de o yüzden dışarı çıkamıycağım bi yerde oturtuyo beni uyanıksana da ek bi kart falan çıkartsa sen de aşır neşir ol biraz bankacılık işleriyle
amin canım inşallahYaa Allah rahmet eylesin
Rabbim yardımcın olsun inşallah oğlunda çabucak iyileşir herşey yoluna girer
internet diye bir şey var kızBen harcama işiyle ilgileniyorum bende 2 tane kartı var 20 bin biri 16 bin civarı diğerinde limit var . Belki de o yüzden dışarı çıkamıycağım bi yerde oturtuyo beni uyanıkhahq
yok canım unutmuyorum ki hergün bi şekilde hayat yüzüme vuruyorRabbim evladınla güzel günler göstersin
Senide üzdüm tekrar sorarak
yok canım unutmuyorum ki hergün bi şekilde hayat yüzüme vuruyor
Popülarite@Cheesecake hadi at 3 oldu ziyaretçi
Kiz 3 ziyaretci vardiPopülarite