Elif_Eylul
Daimi Üye
- #17.201
Günaydın canim sabitte iyiGunaydin kizlaaarr
Bende sabitim ya. Gerciben arti bekliyodum. Adet olmadim hala bunada sukur
@Elif_Eylul

Günaydın canim sabitte iyiGunaydin kizlaaarr
@Elif_Eylul
Cumaya güzel - geliyor o zamanGünaydın bugün 55.45 pztsi tartım.
Bir de adet oldum 100 gr ondan artı çıkmış olabilirim![]()
Belki cumaya kadar olursun ödemde gider güzel - gelirGunaydin kizlaaarr
@Elif_Eylul
Insallah canimCumaya güzel - geliyor o zaman
Belki cumaya kadar olursun ödemde gider güzel - gelir
Niyekiz nolduuŞUAN SİNİRDEN OTURUP BİŞİLER YEMEK İSTİYORUM ALLAHDAN BİŞİ YOKDA KAHVE İLE GEÇİŞTİRİYORUM
sakinleş canım, neye sıkıldı canın bilmiyorum ama hiç bir şey senden değerli değilŞUAN SİNİRDEN OTURUP BİŞİLER YEMEK İSTİYORUM ALLAHDAN BİŞİ YOKDA KAHVE İLE GEÇİŞTİRİYORUM
Benimde öyle oldu geçen haftalarda pili değiştirdim aklı yerine geldi şükürŞUAN SİNİRDEN OTURUP BİŞİLER YEMEK İSTİYORUM ALLAHDAN BİŞİ YOKDA KAHVE İLE GEÇİŞTİRİYORUM
haftalardır çalıştıgımız 84 sayfalık bütçe dosyasını çöpe attılar aslında kanunda başka yere geçmişiz vırt zırt ama bunu bugun söylüyorlar sabah tartıya canım skıldı oğlan toparlayamadı kreş göndermeyin bir süre diyor şirket iizn vermiyor herşey üst üste içime ata ata şiştim galiba ondna bnm +2 kil tartıNiyekiz nolduu
çocuğu bırakabileceğin birileri var mı?haftalardır çalıştıgımız 84 sayfalık bütçe dosyasını çöpe attılar aslında kanunda başka yere geçmişiz vırt zırt ama bunu bugun söylüyorlar sabah tartıya canım skıldı oğlan toparlayamadı kreş göndermeyin bir süre diyor şirket iizn vermiyor herşey üst üste içime ata ata şiştim galiba ondna bnm +2 kil tartı![]()
![]()
buda artık aglanacak halime gülme
pahalı bişi mi bu ara yaptırmak mümkünde olmuyor artıkSaatimin kordonu koptu
yok kız 50 tlye sipariş ettim iki tanepahalı bişi mi bu ara yaptırmak mümkünde olmuyor artık
yok canım maalesef tekim bu şehirdeçocuğu bırakabileceğin birileri var mı?
bende bii sandım kız allah seni emi cebine koyunca saymıyor muyok kız 50 tlye sipariş ettim iki taneyarın spora gidicem de gelse bari
Çocuk nerede şu anyok canım maalesef tekim bu şehirde
Senin 1 ziyaretçi o zmnziyaretçi 2 olmuş
nabızı algılayarak kalori sayıyor yabende bii sandım kız allah seni emi cebine koyunca saymıyor mu