Elif_Eylul
Daimi Üye
- #17.121
@_DeryaSultan_ az daha proteinmi alsan
Yumurtam bitti maaşı hala yatırmadılar 15 gündür gecikti youtube parası da gelmesine daha var o yüzden bekliyorum. Şimdilik bitkisel proteinle idare ediyorum bacum@_DeryaSultan_ az daha proteinmi alsan
Bende su icmek icin tartildimŞimdi tartılmaya gidicem. Acıktım lavabo bekleyemem zaten 2 gündür bekliyorum gözlerim yollarda kaldıhah
Varsa evde Baklagillerdende protein alabilirsin,kabak çekirdeği,kepekli ekmek gibiYumurtam bitti maaşı hala yatırmadılar 15 gündür gecikti youtube parası da gelmesine daha var o yüzden bekliyorum. Şimdilik bitkisel proteinle idare ediyorum bacum
Aynı benSabit çıktım ama kesin verdim . Çünkü lavaboya çıkamadım + saat çok erken . Bu saatlerde verdiğim belli olmay. @_cikiLeta @Elif_Eylul
Mercimekte baha protein var ama pek işimize yaramıyor. Bitkisel protein olduğu için. Yumurta et tavuk cinsi peynirler iyi bir de . Bende artık maaşa kadar idare edicemVarsa evde Baklagillerdende protein alabilirsin,kabak çekirdeği,kepekli ekmek gibi
Tabiki kimin evinde ne var yok bilemeyiz üzgünüm
Bana yesil mercimek ver 3gün yerim hayır dememMercimekte baha protein var ama pek işimize yaramıyor. Bitkisel protein olduğu için. Yumurta et tavuk cinsi peynirler iyi bir de . Bende artık maaşa kadar idare edicem)
He kız bencede . Valla hiç tadı yok . Sanki bilmiyoz hepsi GDO lu ürünler . İlaçla hormonla büyütüp satıyorlar. 2 sene önce bi horozumuz vardı kestik anam öyle geç pişti ki olması gereken bu . Ama tadını anlatamam. Muhteşemdi Muhteşem. Marketten alınan tavuk eti tavuk gibi değil vallahiBana yesil mercimek ver 3gün yerim hayır demem
Simdiki tavuk yada yumurtada protein oldugunu sanmıyorum ben saman gibi
Şişirme tavuk bunlar belli zaten bunuda tv de söylediler ama insanlar napicak mecbur alıyoz,bukadar ucuz olmuyor gercek tavugun fiyatiHe kız bencede . Valla hiç tadı yok . Sanki bilmiyoz hepsi GDO lu ürünler . İlaçla hormonla büyütüp satıyorlar. 2 sene önce bi horozumuz vardı kestik anam öyle geç pişti ki olması gereken bu . Ama tadını anlatamam. Muhteşemdi Muhteşem. Marketten alınan tavuk eti tavuk değil vallahi
Aynen öyle bacum . Onuda mecbur alıyoz . Organik git al nereye alıyon güç yeter mi ona . Artık kasaplar tavuk ciğeri satıyor . Sen düşün yılların büyük baş küçük baş hayvan kasabı tavuk etide değil ciğeri satıyor .Şişirme tavuk bunlar belli zaten bunuda tv de söylediler ama insanlar napicak mecbur alıyoz,bukadar ucuz olmuyor gercek tavugun fiyati
Senin dedigin gibi bende villada calirken aliyirdu patron sapsari suyu cikar saatlerce pişmezdi,ama tadı muhtesemdi
Simdi kokusu ayrı tadi ayri midem kalkiyor bazen yerken
Allahım yardımcimız olsun insaAllah açta açıkta birakmasın kimseyiAynen öyle bacum . Onuda mecbur alıyoz . Organik git al nereye alıyon güç yeter mi ona . Artık kasaplar tavuk ciğeri satıyor . Sen düşün yılların büyük baş küçük baş hayvan kasabı tavuk etide değil ciğeri satıyor .
Amiiin. Hep diyorum biz bu durumdaysak ki evimiz kira değil eve minimum 13 14 bin lira giriyor bazen 18 19 ona rağmen . Ulan bu kirada oturup asgari ücretle geçinmeye çalışan insanların hali ne durumdadır .Allahım yardımcimız olsun insaAllah açta açıkta birakmasın kimseyi
Geçmiş olsun bacum53.500 cumaya göre -100 @Elif_Eylul @_cikiLeta 4 gündür wc yok artık ilaç aldım mecburi.
Eksidesin güzel ama wc sorunu için üzüldüm53.500 cumaya göre -100 @Elif_Eylul @_cikiLeta 4 gündür wc yok artık ilaç aldım mecburi.
Günaydın canim sabitsin tebriklerGünaydın...
Cuma 57.5
Pzt 57.2 hemde WC siz![]()
![]()
(Allah'ım övündugum şeye bak)