Yeee❤️Dengele‍❤️Zayıflaa❤️

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
141.470
Yumurtam bitti maaşı hala yatırmadılar 15 gündür gecikti youtube parası da gelmesine daha var o yüzden bekliyorum. Şimdilik bitkisel proteinle idare ediyorum bacum
Varsa evde Baklagillerdende protein alabilirsin,kabak çekirdeği,kepekli ekmek gibi
Tabiki kimin evinde ne var yok bilemeyiz üzgünüm:agla:

_DeryaSultan_

Ateş Düştüğü yeri değil HEPİMİZİ yaktı ....
Tepki
8.336
Sabit çıktım ama kesin verdim . Çünkü lavaboya çıkamadım + saat çok erken . Bu saatlerde verdiğim belli olmay. @_cikiLeta @Elif_Eylul

Ekli dosyalar

• 20230116_075855.jpg
    20230116_075855.jpg
    347 KB · Görüntüleme: 39

_DeryaSultan_

Tepki
8.336
Varsa evde Baklagillerdende protein alabilirsin,kabak çekirdeği,kepekli ekmek gibi
Tabiki kimin evinde ne var yok bilemeyiz üzgünüm:agla:
Mercimekte baha protein var ama pek işimize yaramıyor. Bitkisel protein olduğu için. Yumurta et tavuk cinsi peynirler iyi bir de . Bende artık maaşa kadar idare edicem :))

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
141.470
Mercimekte baha protein var ama pek işimize yaramıyor. Bitkisel protein olduğu için. Yumurta et tavuk cinsi peynirler iyi bir de . Bende artık maaşa kadar idare edicem :))
Bana yesil mercimek ver 3gün yerim hayır demem
Simdiki tavuk yada yumurtada protein oldugunu sanmıyorum ben saman gibi

_DeryaSultan_

Tepki
8.336
Bana yesil mercimek ver 3gün yerim hayır demem
Simdiki tavuk yada yumurtada protein oldugunu sanmıyorum ben saman gibi
He kız bencede . Valla hiç tadı yok . Sanki bilmiyoz hepsi GDO lu ürünler . İlaçla hormonla büyütüp satıyorlar. 2 sene önce bi horozumuz vardı kestik anam öyle geç pişti ki olması gereken bu . Ama tadını anlatamam. Muhteşemdi Muhteşem. Marketten alınan tavuk eti tavuk gibi değil vallahi

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
141.470
He kız bencede . Valla hiç tadı yok . Sanki bilmiyoz hepsi GDO lu ürünler . İlaçla hormonla büyütüp satıyorlar. 2 sene önce bi horozumuz vardı kestik anam öyle geç pişti ki olması gereken bu . Ama tadını anlatamam. Muhteşemdi Muhteşem. Marketten alınan tavuk eti tavuk değil vallahi
Şişirme tavuk bunlar belli zaten bunuda tv de söylediler ama insanlar napicak mecbur alıyoz,bukadar ucuz olmuyor gercek tavugun fiyati
Senin dedigin gibi bende villada calirken aliyirdu patron sapsari suyu cikar saatlerce pişmezdi,ama tadı muhtesemdi
Simdi kokusu ayrı tadi ayri midem kalkiyor bazen yerken

_DeryaSultan_

Tepki
8.336
Şişirme tavuk bunlar belli zaten bunuda tv de söylediler ama insanlar napicak mecbur alıyoz,bukadar ucuz olmuyor gercek tavugun fiyati
Senin dedigin gibi bende villada calirken aliyirdu patron sapsari suyu cikar saatlerce pişmezdi,ama tadı muhtesemdi
Simdi kokusu ayrı tadi ayri midem kalkiyor bazen yerken
Aynen öyle bacum . Onuda mecbur alıyoz . Organik git al nereye alıyon güç yeter mi ona . Artık kasaplar tavuk ciğeri satıyor . Sen düşün yılların büyük baş küçük baş hayvan kasabı tavuk etide değil ciğeri satıyor .

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
141.470
Aynen öyle bacum . Onuda mecbur alıyoz . Organik git al nereye alıyon güç yeter mi ona . Artık kasaplar tavuk ciğeri satıyor . Sen düşün yılların büyük baş küçük baş hayvan kasabı tavuk etide değil ciğeri satıyor .
Allahım yardımcimız olsun insaAllah açta açıkta birakmasın kimseyi:dua

_DeryaSultan_

Tepki
8.336
Allahım yardımcimız olsun insaAllah açta açıkta birakmasın kimseyi:dua
Amiiin. Hep diyorum biz bu durumdaysak ki evimiz kira değil eve minimum 13 14 bin lira giriyor bazen 18 19 ona rağmen . Ulan bu kirada oturup asgari ücretle geçinmeye çalışan insanların hali ne durumdadır .

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar