Yeee❤️Dengele‍❤️Zayıflaa❤️

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
141.485
Bizim buraya balıkçı skodayla gelir balık satmaya,2hafta önce hamsi aldim koca yok diye parada yoktu ogün evde al abla sanki sizi tanimiyozmu dedi verdi 1kilo hamsi,adam 2haftadir yok gelmedi,aksam rüyamda gördum sen nerdesin ya paran kaldi dedim,ne kalcak abla dedi
Baktim bugün geliyor koşa koşa çıktim nerdesin sen beya dedim adamda annem hastaydi abla gelemedim kusura bakma dedi,yaa ölüp kalsak borçlu gitcez dedim ne borcu be abla keske herkes senin gibi olsa dedi,olsun sen al şu parani hakkini helal et 1kilo daha ver hamsi dedim :mutluyum: :mutluyum: rüyalarim hep çıkar benim

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
141.485
Kahve kurabiye en minnağından :by:
20230114_170044.jpg

Tepki
14.644
Yok kizz. Spral 3 yildir falan var. Hap daha once kullandim yaramamıştı. O yuzden taktirdim. Simdi 3 4 ay kadar once bi hormon bozuklugum cikti. Bi hap verdiler. Dogum kontrol. Yeni nesil falan dedi zarari olmaz dedi. Hakkatende hicbi zararini gormedim. Eskiden bi kullandim. Kilo aldirdi midemi kotu yapti vs. Bende spralden rahatsizim onu cikarcam iste hapa devam etcem. Bide benim annem yumurtalik kanseri 2 Yildir falan ugrasiyoruz. Genetk testleri de hep pozitif cikti. Yani bende geni olabilir. Doktorlar muhakkak dogum kontrol kullan dedi. Faydasi oluyomus bu konuda. Velhasil kelam ona devam işte.
Cok gecmiş olsun anneciğine Rabb'im şifa eylesin :dua

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar