Elif_Eylul
Daimi Üye
- #16.581
Allah razi olsun canım bitti zaten tamamlandi@Elif_Eylul okudum canım bitti

Allah razi olsun canım bitti zaten tamamlandi@Elif_Eylul okudum canım bitti
Allah kolaylık versinBenim kafamda saç kalmadi
Aynen öyle canim kücükken bisey degil dersinAllah kolaylık versin
Her büyüdüklerinde sorunları da büyüyor Allah sağlık sıhhat versin artık dua etmekten başka bir şey yapamayız
Kabak tatlısı yapicam dedi ben kabak tatlısı sevmiyorum onu yemem kesin yanına bişeylerde yaparım dedi baktım aşırı kalorili yememUf ya birine gidince isteğine göre de yiyemiyorsunmecbur ne yaparsa
ben de kuzendeyim
Normalde yersin ama sen misafirlikte biseyler hehehehehKabak tatlısı yapicam dedi ben kabak tatlısı sevmiyorum onu yemem kesin yanına bişeylerde yaparım dedi baktım aşırı kalorili yemem
Sakin ihmal etme kontrollerini aman diyim. Annem hep menapoza falan girdim dedim. Surekli dedik git. O muayneden cekindi gitmedi. En son asirisi agrisi olunca mevnur kaldi. 4. Evre olduğunu ogrendik. Suan geriledi sukur ama. Yani cok sey yasadi. Ben hep gordum. O yuzden cok korkuyorum. Surekli giderkm kontrole. Bence sende ihmal etmeSpiral bende 10sene korundum,ama çok yara yapti çıkarttı hap verdi sonra hap map derken hamile kaldim
Benim teyzem rahim kanserinden öldü,annemin rahimi alindi ablamin rahimi alındı,yani bizdede var o
1aydir benimde karnım şişt agrim var belime vuruyor
Rabbim şifa versin annecinede sanada canimSakin ihmal etme kontrollerini aman diyim. Annem hep menapoza falan girdim dedim. Surekli dedik git. O muayneden cekindi gitmedi. En son asirisi agrisi olunca mevnur kaldi. 4. Evre olduğunu ogrendik. Suan geriledi sukur ama. Yani cok sey yasadi. Ben hep gordum. O yuzden cok korkuyorum. Surekli giderkm kontrole. Bence sende ihmal etme
Benim kız daha 5 yaşında biz bisey diyelim kafasına esmeyince hemen küsüyor ergenliği benim ergenliğim gibi geçmez inşallahAynen öyle canim kücükken bisey degil dersin
Amin canım insallah❤Rabbim şifa versin annecinede sanada canim
Benimde oyle ya. 4 yasinda kusuyor. SacBenim kız daha 5 yaşında biz bisey diyelim kafasına esmeyince hemen küsüyor ergenliği benim ergenliğim gibi geçmez inşallah
Bu hafta başka imam cemaat falan fistanNormalde yersin ama sen misafirlikte biseyler heheheheh
Rabbim Şafi ismiyle şifa versin inşallah canımSakin ihmal etme kontrollerini aman diyim. Annem hep menapoza falan girdim dedim. Surekli dedik git. O muayneden cekindi gitmedi. En son asirisi agrisi olunca mevnur kaldi. 4. Evre olduğunu ogrendik. Suan geriledi sukur ama. Yani cok sey yasadi. Ben hep gordum. O yuzden cok korkuyorum. Surekli giderkm kontrole. Bence sende ihmal etme
Benim kız daha 5 yaşında biz bisey diyelim kafasına esmeyince hemen küsüyor ergenliği benim ergenliğim gibi geçmez inşallah
Benimkide öyle kıyafet begenmez,sacı olmazsa bozar ben sana öyle yapma dedim,bu kazagin altina bu olmaz,gecen etek giydi deri,üstüne benim verdigimi giymediBenimde oyle ya. 4 yasinda kusuyor. Sac
bas begenmez kıyafet begenmez. Buyuduklerinde yandik
Cumaya varya toparlarizBu hafta başka imam cemaat falan fistan![]()
Valla isimiz yas. Ben hatirliyorumda ilk okul halimi. Bunlar model gibi geziyor. Benim saclarda kivircikti annem örer gecerdi. Simdi ben yapiyorum. Orasi cikti burasi olmadi. Ben o yastayken sokakta oynicam diye pacoz pacoz geziyodumBenimkide öyle kıyafet begenmez,sacı olmazsa bozar ben sana öyle yapma dedim,bu kazagin altina bu olmaz,gecen etek giydi deri,üstüne benim verdigimi giymedi
Ögretmeni diyor bu cocugun giyinisi beni öldürcek yicem
Kiz sorma ayniydık mavi önlüğün altina pantalon giydirirdi annem safiye gibi gezerdikValla isimiz yas. Ben hatirliyorumda ilk okul halimi. Bunlar model gibi geziyor. Benim saclarda kivircikti annem örer gecerdi. Simdi ben yapiyorum. Orasi cikti burasi olmadi. Ben o yastayken sokakta oynicam diye pacoz pacoz geziyodum
He valla ya. Yeni nesil bi tuhaf vallaKiz sorma ayniydık mavi önlüğün altina pantalon giydirirdi annem safiye gibi gezerdik![]()
Benimde oyle ya. 4 yasinda kusuyor. Sac
bas begenmez kıyafet begenmez. Buyuduklerinde yandik
Moda rüzgarı gibi şimdiki çocuklarBenimkide öyle kıyafet begenmez,sacı olmazsa bozar ben sana öyle yapma dedim,bu kazagin altina bu olmaz,gecen etek giydi deri,üstüne benim verdigimi giymedi
Ögretmeni diyor bu cocugun giyinisi beni öldürcek yicem
Cumaya varya toparlariz![]()
haftaortası yeme hafta sonu yeme nezaman yicez