Elif_Eylul
Daimi Üye
- #16.281
Yollaaa sarıyı sende kara sarı hepsi uyurlarBenimde oğlanı
Yollaaa sarıyı sende kara sarı hepsi uyurlarBenimde oğlanı
Ulan ayferAramızda da ayfer yok
Banyo yaptırdım inşallah çabuk uyurYollaaa sarıyı sende kara sarı hepsi uyurlar
Gelsin gelsin daha yapmadım. Maçın bitmesini bekliyoruz, ahahha film açıcaz. Ata demirerin filmi gelmiş disneye onu izlicezz
Anam sende yok yokGelsin gelsin daha yapmadım. Maçın bitmesini bekliyoruz, ahahha film açıcaz. Ata demirerin filmi gelmiş disneye onu izlicezz
Ne zamana abla ben biraz alırımGörümcemin kızi aradı simdi kayınpederinin 7sini camide okutçak lailaheillah alan olurmu sizlerden kızlar
Ah ah keşkeYollaaa sarıyı sende kara sarı hepsi uyurlar
Pazara canim 7si 20bini geçik verdim bende okudum okuyorumNe zamana abla ben biraz alırım
Anneme bisey yapmamislar vallahi 3deAh ah keşkeannem dun iyi idare etti ama tabi ona birşey yapmıyorlar tüm nazlari bize
Genemi gol değil beee
Gazamız mübarek olsun![]()
![]()
Ananaslı yeşılçaylar azimli fıstıklar @Bittercikilataa Takım kaptanı @_cikiLeta takım kaptanı @Elif_Eylul @Damlalar @wakeful @Cheesecake @Sekerpareeee @Azra_dogukan @fitmomm @_DeryaSultan_ @Hazalın yeni dünyası @Seçilmiş @HiraAyaz @Maya91 @sulisim @serenajp
1000 tanede ben alayim abla beynimiz boş durmasınPazara canim 7si 20bini geçik verdim bende okudum okuyorum
Allah razı olsun canım1000 tanede ben alayim abla beynimiz boş durmasın
Namaz demişin kılalım demişin yarından başlicam klsmetse demişim
Amin cümlemizdenAllah razı olsun canım
Aylık aldık yaa sinemaya o kadae para vermektenseAnam sende yok yok
Bizde hiçbiri yok tv yada YouTube
Kız sizi tutuyorum diyiceydim yalnış yazmışım
Ay şükür bunu kazanmışım hiç olmazsa kaç haftadır kazanamıyom2li kapısmalarda kazananlar![]()
![]()
Fitlerden @Cheesecake
Çıtırlardan @_cikiLeta
Çıtırlardan @Hazalın yeni dünyası
Fitlerden @ÇikolataGözlüm
cıtirlardan @Bittercikilataa
Fitlerden @Azra_dogukan
Fitlerden @wakeful
2li kapışma/çıtırlar
Fitlere karşıverilen yüzde 2li kapışma/fitler
Fitler çıtırlara karşıverilen yüzde @Damlalar %1.112 @Cheesecake %1.197 @_cikiLeta %3.052 @fitmomm %-0.833 @Hazalın yeni dünyası %-0.377 @Elif_Eylul %-0.395 @sulisim %-0.349 @ÇikolataGözlüm %2.166 @Bittercikilataa %1.433 @Seçilmiş %0.940 @Sekerpareeee %-0.806 @Azra_dogukan %1.347 @HiraAyaz %0 @wakeful %1.166
Kaldımı alayım??Görümcemin kızi aradı simdi kayınpederinin 7sini camide okutçak lailaheillah alan olurmu sizlerden kızlar