Elif_Eylul
Daimi Üye
- #15.581
Oo eksi gelmis bu kiloda tebrikler canim

Oo eksi gelmis bu kiloda tebrikler canim
Az daha bekleseydin erken tartilmissinGecen Cuma 75.8
Bu cuma 76.1
+0.3 yemedigim hurmalar bugün beni tırmalarbir hafta daha devam edicem wc işi zor bir sürec malesef bu yüzden stres olduğu icinde tartiya yansiyor üzgünum @Cheesecake takımim adina özür diliyorum Ekli dosyayı görüntüle 38653
Bende yersem gideri varYa nasıl verebiliyorsan öyle yap valla herkes yiyip içiyor
Açım susuzum ölüyorum anlasanaAz daha bekleseydin erken tartilmissin
Nerde o şans5kilomi verdin yoksa
Ye gitsin o zamanBende yersem gideri var
Olsun üzülme kızNerde o şans
Lekem gelmeye başladı regl olsaydım 2,3 gün önceden çok güzel eksi göreceğime inanıyordum
Dur atayım tartimi bende aşırı susadımOlsun üzülme kız
Oha lan bune
Doğrudur inşallah tartı fazla çıkarsa kabahatli az çıkarsa kabahatli dün 67.5 çıktımOha lan bune![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tebrikler canim
Menüler ortadaydı kız pek bisey yapmadım bana da büyük sürpriz olduohaaa ohaaaa naptın kiz
He cidden öyle oldu kendimi övmek gibi olmasın daYemis yemis sıcmış![]()
![]()
Ne özürü abla ya...takma kafana sen biliyorsun zaten biliyorsun bu işi.haftaya güzel eksi gelir sendenGecen Cuma 75.8
Bu cuma 76.1
+0.3 yemedigim hurmalar bugün beni tırmalarbir hafta daha devam edicem wc işi zor bir sürec malesef bu yüzden stres olduğu icinde tartiya yansiyor üzgünum @Cheesecake takımim adina özür diliyorum Ekli dosyayı görüntüle 38653
Son kısım sanırım farkı getiren bizde olmayanYemis yemis sıcmış![]()
![]()
İnşallah . Teşekkür ederimOlsun canim haftaya daha güzel olur,Allah kolaylık versin hastanede