_DeryaSultan_
Ateş Düştüğü yeri değil HEPİMİZİ yaktı ....
Günaydınlar efenim hayırlı cumalarGünaydın Hayırlı Cumalar
Günaydınlar efenim hayırlı cumalarGünaydın Hayırlı Cumalar
Hayırlı cumalar can bacumHayırlı sabahlarhayırlı cumalar
Maşallah kıııız halal olsun. Bende kalkıp şuan çay demlesem becerikli olacamAllahım bugün ne becerikliyim akşam hamur yoğurdum oğlana gözleme pişi arası bişiler yapıyorum
Maşallah bağaaa
Dün Ayşe yediyse rüyana girmiştir@fitmomm aksam rüyamda kocaman sütlü cikolata yedirdin bana dedim bugün perşembe
Kaldır totoyu bacumMaşallah kıııız halal olsun. Bende kalkıp şuan çay demlesem becerikli olacamha
Ben hariç herkes uyuyor şuan evde ses yapmak istemiyorum uyumak istiyordum ama kalktım sobayı yaktım tekrar yattım açıldım uyuyamıyorumKaldır totoyu bacum
Bnde mutfakta parmak ucunda yapıyordum bebe uyandı emziriyorum uyursa mutfağı toplayıp biraz uzanırımBen hariç herkes uyuyor şuan evde ses yapmak istemiyorum uyumak istiyordum ama kalktım sobayı yaktım tekrar yattım açıldım uyuyamıyorum
İnşallah uyur bacumBnde mutfakta parmak ucunda yapıyordum bebe uyandı emziriyorum uyursa mutfağı toplayıp biraz uzanırım
Galiba mecbur vericez o parayı çünkü telifsiz müzik olayı kulliyen yalan . Bi zaman sonra yine telif getiriyorlar ücretsiz diye Kullandığımız müziğe. Şimdi onu tartışıyoruz bu günlerde . Harika bir site buldum oradan yapıcaz üyelik falan .Bir site buldum video müzikleri için çok güzel müzikler var ama aylık 260 lira istiyor site
Günaydın canım güzel başlangıcın olsunBugün yeni yepisyeni bir başlangıç için tartılıp gelicem . Ama az daha beklicem lavaboya çıkarım belki . Eşimde uyuyo hala kahvaltı saatine kadar beklerim ben
Hayırlı sabahlarhayırlı cumalar
Vay be senmiAllahım bugün ne becerikliyim akşam hamur yoğurdum oğlana gözleme pişi arası bişiler yapıyorum
Maşallah bağaaa
Kazancın altındaysa pahalı üstündeyse uygun telif için sonra çok sıkıntılar oluyor dimiBir site buldum video müzikleri için çok güzel müzikler var ama aylık 260 lira istiyor site