Elif_Eylul
Daimi Üye
- #15.561
Aman hazir al sen üşengeçArada yine hazır hamur alırım
Ya aç kaldığın halde ben şok ben iptal bekleseydin biraz abla erken dahaGecen Cuma 75.8
Bu cuma 76.1
+0.3 yemedigim hurmalar bugün beni tırmalarbir hafta daha devam edicem wc işi zor bir sürec malesef bu yüzden stres olduğu icinde tartiya yansiyor üzgünum @Cheesecake takımim adina özür diliyorum Ekli dosyayı görüntüle 38653
Günaydın canımGünaydın
Aç kalmak bana göre degil iste ama napiyim yesem göze batardimYa aç kaldığın halde ben şok ben iptal bekleseydin biraz abla erken daha
Üzülme öyle abartılacak bi artin yok
Ben de oturdum tuvalete gidebilmeyi bekliyorumSürekli aynı yerde debelenip duruyorum. 2 ileri bir geri bu neyaa hafta 200 Gr verseydin şimdi nerseye 55 - 56 lari görmüştüm...wc desen oturmaktan bi yerlerim ağrıdı sırf tartı günü diye sabrettim.. çok canım sıkkın çok![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ekli dosyayı görüntüle 38652
Az hareket etBen de oturdum tuvalete gidebilmeyi bekliyorum
Yok fiyatı iyi ya . Ama yinede pahalı geldi bana . Telif büyük sıkıntı ya video kaldırmak zorunda kalıyon yada video geliri telif sahibine aktarılıyo. O yüzden büyük sıkıntı emek ver ver sonra telif gelsin yazık. Müziği videodan youtube içinde de silebiliyorsun ama bu kez inan video batıyor berbat oluyorKazancın altındaysa pahalı üstündeyse uygun telif için sonra çok sıkıntılar oluyor dimi
Yatakta geliyormuBende yatarak bekliyorum![]()
Olsun canim haftaya daha güzel olur,Allah kolaylık versin hastanedeMaalesef tuvet işini başaramadımhazırlanıp hastaneye gitmem gerekiyor. Geçen cuma da 74.7idi şimdi de. Sabitim maalesef
Günaydın canım
Ya nasıl verebiliyorsan öyle yap valla herkes yiyip içiyorAç kalmak bana göre degil iste ama napiyim yesem göze batardim![]()
5kilomi verdin yoksaBenim tartı doğruysa varyaaaa