Bunu ancak şimdi görmem@serenajp gelsene bir
Bunu ancak şimdi görmem@serenajp gelsene bir
Günaydın doktorBunu ancak şimdi görmem
GünaydınGünaydın doktor
Günaydın canımGünaydın kızlar ❤
Günaydın
Günaydın kızlar
Daha bu saat oldu uyumadım, oğlumun öğretmeni haftaya raporluymuş tüm sınavlar bu haftaya kaldı ders çalıştırıp duruyorum harıl harıl. En son liseye giden yeğenim teyze sınavlarım var diye geldi akşam üstü gece 2ye kadar onu çalıştırdım sonra okulu benim eve uzak aman ya yetişemezse diye tedirginlikten uyuyamadım. Onu durağa bıraktım geldim Derken oğlanı uyandırdım okula hazırla et gönder vs bu saat oldu
Dünkü menümü de yazayım bari
Sabah iki ince dilim elmalı kurabiye yedim akşam da patates yemeği çok az pilav yedim aralarda bolca bitki çayı ve kahve
Herkese cümleten hayırlı sabahlar Günaydın
Günaydın
Günaydın
Günaydın
Günaydınn kızlarr
Gunaydin kizlar ❤
günaydın herkese mutlu bol eksili bir gün diliyorum canlar![]()
![]()
![]()
![]()
Günaydın hayırlı sabahlar musmutlu günleriniz olsun![]()
Günaydın kızlarGünaydın kızlar ❤
Maşallah emojisiDünün menüsü
Sabah 3-4 zeytin, 1 kibrit kutusu peynir, 2 dilim ekmek
Ara bir tadelle
Öğleden sonra 3 yemek kaşığı havuç tarator, yarım kase börülce salatası, 3 yemek kaşığı patates püresi, 1 kase sütlaç
Akşam yemeği 1 kase tavuk suyuna çorba, 2 yemek kaşığı az yağlı yoğurtlu karnabahar yemeği
Gece yatmadan 2 kase sütlaç
@Elif_Eylul
ağlamak yerine kendini sopalaman lazımdı, kaptan sopalayınca daha az acırDünün menüsü
Ara bir tadelle
Öğleden sonra 3 yemek kaşığı havuç tarator, yarım kase börülce salatası, 3 yemek kaşığı patates püresi, 1 kase sütlaç
Akşam yemeği 1 kase tavuk suyuna çorba, 2 yemek kaşığı az yağlı yoğurtlu karnabahar yemeği
@Elif_Eylul
Cumartesiden beri geriye dönük mesajlara bakıyorum napayım kimsenin adımını sporunu atlamayim diye621 bildirim yuh
Ohaaa lan benden çok yemissinDünün menüsü
Ara bir tadelle
@Elif_Eylul
ağlamak yerine kendini sopalaman lazımdı, kaptan sopalayınca daha az acır
Kilo verdin amaTermal taytım olmuyor
Kilo verdin ama
Heeee olmuyorbüyük mü geliyor![]()
![]()
![]()