Yeee❤️Dengele‍❤️Zayıflaa❤️

Seçilmiş

Güllerin savaşı
Tepki
12.752

Günaydın kızlar :kalp:

Daha bu saat oldu uyumadım, oğlumun öğretmeni haftaya raporluymuş tüm sınavlar bu haftaya kaldı ders çalıştırıp duruyorum harıl harıl. En son liseye giden yeğenim teyze sınavlarım var diye geldi akşam üstü gece 2ye kadar onu çalıştırdım sonra okulu benim eve uzak aman ya yetişemezse diye tedirginlikten uyuyamadım. Onu durağa bıraktım geldim Derken oğlanı uyandırdım okula hazırla et gönder vs bu saat oldu :521::521::521:
Dünkü menümü de yazayım bari
Sabah iki ince dilim elmalı kurabiye yedim akşam da patates yemeği çok az pilav yedim aralarda bolca bitki çayı ve kahve
Herkese cümleten hayırlı sabahlar Günaydın :papatya:

Günaydın kızlar ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Azra_dogukan

Başlangıç:72 Güncel : 69,5 Hedef:65
Tepki
5.207
27/12/202 menüm
sabah
kahve
öğle
koca bir kase ayran aşı
akşam
küçük bir tabak sossuz makarna
gece
yarım elma birazcık antep fıstıgı

3 lt su
spor yok maalesef
adım 6800 de kaldı

@fitmomm
@Elif_Eylul

bunları yememe ragmen 68,3 geldim ben dayanamıyom hergün tartılıyprum düne göre -700 ümmmm :süper::süper::süper:cumaya göre -2100 bu hafta güzel oldutoparladım şükür çok mutluyummm :zipla: :zipla: :zipla: :zipla:

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
141.518
Daha bu saat oldu uyumadım, oğlumun öğretmeni haftaya raporluymuş tüm sınavlar bu haftaya kaldı ders çalıştırıp duruyorum harıl harıl. En son liseye giden yeğenim teyze sınavlarım var diye geldi akşam üstü gece 2ye kadar onu çalıştırdım sonra okulu benim eve uzak aman ya yetişemezse diye tedirginlikten uyuyamadım. Onu durağa bıraktım geldim Derken oğlanı uyandırdım okula hazırla et gönder vs bu saat oldu :521::521::521:
Dünkü menümü de yazayım bari
Sabah iki ince dilim elmalı kurabiye yedim akşam da patates yemeği çok az pilav yedim aralarda bolca bitki çayı ve kahve
Herkese cümleten hayırlı sabahlar Günaydın :papatya:
Günaydın canım Afiyet olsun ❤️
Günaydın canım ❤️
Günaydın canım ❤️
Günaydın canım ❤️
Menü
1 haslama yumurta
7 zeytin
2 küp kaşar
2 küp beyaz peynir
2 dilim ekmek

Öğlen
1 kase mercimek çorbası
1 dilim ekmek

Aksam
1 kepce mercimek
1 kepce barbunya
3 kasık pilav

2 Burcak
2 çizi
10-15 fındık

@Elif_Eylul
Afiyet olsun canım ❤️
Günaydınn kızlarr:kaalp:
Günaydın canım ❤️
Gunaydin kizlar ❤
Günaydın canım ❤️
günaydın herkese mutlu bol eksili bir gün diliyorum canlar :asikk: :asikk: :asikk: :asikk: :asikk:
Günaydın canım ❤️
Günaydın hayırlı sabahlar musmutlu günleriniz olsun :papatya: :papatya::papatya::papatya::papatya::papatya::denizkizi::denizkizi::denizkizi::denizkizi::denizkizi::kalp::kalp::kalp::kalp:
Günaydın canım ❤️

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
141.518
27/12/202 menüm
sabah
kahve
öğle
koca bir kase ayran aşı
akşam
küçük bir tabak sossuz makarna
gece
yarım elma birazcık antep fıstıgı

3 lt su
spor yok maalesef
adım 6800 de kaldı

@fitmomm
@Elif_Eylul

bunları yememe ragmen 68,3 geldim ben dayanamıyom hergün tartılıyprum düne göre -700 ümmmm :süper::süper::süper:cumaya göre -2100 bu hafta güzel oldutoparladım şükür çok mutluyummm :zipla: :zipla: :zipla: :zipla:
Afiyet olsun canım MaşaAllah ❤️

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar