Yeee❤️Dengele‍❤️Zayıflaa❤️

Tepki
2.730
Bir diyetisyenin 3 günlük programı var isteyen olursa yarın başlıyor listeyi birgün önceden atarım kızlar
Ekli dosyayı görüntüle 37855
Kız benim diyetisyen bunu vermiş 3 günlük bende diyorum liste bana tanıdık geldi
Kızlar sayfa değiştikce öten ses Operadan girenler orda kapanmıyor kurcaladım ben ayarları
Chrome dan kapattım anca @Hazalın yeni dünyası sende sormustun hangi tarayıcıyı kullanıyorsun
Chromeden giriyorum kuzum. Baya uğraştım olmaadi bende bıraktım öyle akşam tekrat bakarım.
Biraz öskürüyor öğretmen öskürenler gelmesin dedi baya çocuk öskürüyormuş dün aslında dün gönderdiğimde öskürmüyordu gelince gördüm başlamış öskürmeye :bayik:
Geçmiş olsun canım
Günaydın arkadaşlar çocuklar evde ben de biraz griptim ders yaptırıyorum yazılı haftası
Ekli dosyayı görüntüle 37859
Geçmiş olsun canım

ÇikolataGözlüm

Güzel günler çok yakın....❤️❤️
Tepki
53.115
Kız benim diyetisyen bunu vermiş 3 günlük bende diyorum liste bana tanıdık geldi

Chromeden giriyorum kuzum. Baya uğraştım olmaadi bende bıraktım öyle akşam tekrat bakarım.

Geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim canım❤️

Tepki
14.644

Geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun canım
Chrome dan yaptım bende kuzum en alta dogru site ayarları tarayıcının ayarlarına gir site ayarlarından tüm siteler var en basta ona gir ha yazınca hanımefendi ye tıkla ses izin ver yazıyor engelle kapat onu

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar