Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Topiğin dışa vurmuş sesi oldum

Topiğin dışa vurmuş sesi oldum
Benden cok konustugun kesinBnce sessizim bu ara sence![]()
Sen hele bi yerden kalk üçütcenTopiğin dışa vurmuş sesi oldum
KatılıyomBenden cok konustugun kesin
Saol canım totomu düşündüğün içinSen hele bi yerden kalk üçütcen![]()
Sen katıl aman en çok konuşan bnm he mesaj sayısına bakalım istersenKatılıyom
Seni geçebilirmiyim senceBenden cok konustugun kesin
Gecmişsin işte mesaj sayından belliSeni geçebilirmiyim sence![]()
İçine içine konuşmuşun hepSen katıl aman en çok konuşan bnm he mesaj sayısına bakalım istersen
Kız benim diyetisyen bunu vermiş 3 günlük bende diyorum liste bana tanıdık geldiBir diyetisyenin 3 günlük programı var isteyen olursa yarın başlıyor listeyi birgün önceden atarım kızlar
Ekli dosyayı görüntüle 37855
Chromeden giriyorum kuzum. Baya uğraştım olmaadi bende bıraktım öyle akşam tekrat bakarım.Kızlar sayfa değiştikce öten ses Operadan girenler orda kapanmıyor kurcaladım ben ayarları
Chrome dan kapattım anca @Hazalın yeni dünyası sende sormustun hangi tarayıcıyı kullanıyorsun
Geçmiş olsun canımBiraz öskürüyor öğretmen öskürenler gelmesin dedi baya çocuk öskürüyormuş dün aslında dün gönderdiğimde öskürmüyordu gelince gördüm başlamış öskürmeye
Geçmiş olsun canımGünaydın arkadaşlar çocuklar evde ben de biraz griptim ders yaptırıyorum yazılı haftası
Ekli dosyayı görüntüle 37859
Rica ederimSaol canım totomu düşündüğün için
Teşekkür ederim canımKız benim diyetisyen bunu vermiş 3 günlük bende diyorum liste bana tanıdık geldi
Chromeden giriyorum kuzum. Baya uğraştım olmaadi bende bıraktım öyle akşam tekrat bakarım.
Geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım
Chrome dan yaptım bende kuzum en alta dogru site ayarları tarayıcının ayarlarına gir site ayarlarından tüm siteler var en basta ona gir ha yazınca hanımefendi ye tıkla ses izin ver yazıyor engelle kapat onuKız benim diyetisyen bunu vermiş 3 günlük bende diyorum liste bana tanıdık geldi
Chromeden giriyorum kuzum. Baya uğraştım olmaadi bende bıraktım öyle akşam tekrat bakarım.
Geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım
Begenmiyosan giderimBide kaptan olcak![]()
Teşekkür ederim canım