Elif_Eylul
Daimi Üye
- #6.221
BIndimki otobuseSimdi cıksan geceye gidersin

BIndimki otobuseSimdi cıksan geceye gidersin
Hic hazır değil bünyemOlmassss en önemlisi o idi![]()
Aferin sanaBIndimki otobuse
Yedik ictik simdi napcaz
hastaneye gidicekti hem oğlu için hem kendisi için
Hasta
Ablaya sopaAferin sana
Cumaya sözkaptan böyle yaparsaaaaa
Imam kimkiİmam pırtlarsa cemaat zıçaar![]()
![]()
Aaaa yumoşmuhepsiburadadan yumuşatıcı aldım 39 tlye geldi haberiniz olsuun
Bana bi daha böyle dua etmeyin demekki gönlüm de uyumak varmış sabah biraz geç uyanınca eşim beni bırakacak kadar vakit kalmadığı için gitti yarın daha erken kalk ki götüreyim sıkma canını yarın gideriz dedi . Yarına kaldı yani bende bol bol uyudumHadi işin rast gitsin canım hersey gönlünce olur inşallah
Galiba bende var bi şeyler
Ve gidemedi . Oğlum okula gidiyor büyük o kızımın rutin kontrolü vardı ve gidemedimkaptan böyle yaparsaaaaa
Henüz belli değil belki de tembelimdir
Yat uyu istersenGaliba bende var bi şeyler
Ve gidemedi . Oğlum okula gidiyor büyük o kızımın rutin kontrolü vardı ve gidemedim
Henüz belli değil belki de tembelimdir![]()
![]()
İyyy hem yasaklı yemişsin daha kötüsü de istemeye istemeye yemişsin bu gibi durumlar için sana bi taktik tabağımı kaldırır gibi yapıp içini çöpe dökerimDün akşam doğum gününe gittik giremedim.
Sabah: 1 yumurta, 1 dilim ekmek
Akşam : tavuklu pilav ve taze fasulye
Doğum gününde de 1 dilim pasta ve zorla makarna salatasi yedim. Çok kötüydü tadı
Gün içinde de 2 kupa Nescafe ve 1 kupa bitki çayımı içtim
Herşeyin fazlası zarar çok zayıflık da kötü düşünsene iştahın yok zorla yemek yemelisin (insana bi huzur vermem)Keşke kilo alamayan kesim olsaydık ya. Ne yedigimizi yazsaydık. Niye az yedin diye kızsaydık birbirimize ne güzel olurdu
Neye güldün de ekledim senş bilmem
Uykucu şirine seniBana bi daha böyle dua etmeyin demekki gönlüm de uyumak varmış sabah biraz geç uyanınca eşim beni bırakacak kadar vakit kalmadığı için gitti yarın daha erken kalk ki götüreyim sıkma canını yarın gideriz dedi . Yarına kaldı yani bende bol bol uyudum![]()
![]()
. Çocuğun kontrolü de yarına kaldı