Yeee❤️Dengele‍❤️Zayıflaa❤️

_DeryaSultan_

Ateş Düştüğü yeri değil HEPİMİZİ yaktı ....
Tepki
8.336
Hadi işin rast gitsin canım hersey gönlünce olur inşallah :asikk:❤️
Bana bi daha böyle dua etmeyin demekki gönlüm de uyumak varmış sabah biraz geç uyanınca eşim beni bırakacak kadar vakit kalmadığı için gitti yarın daha erken kalk ki götüreyim sıkma canını yarın gideriz dedi . Yarına kaldı yani bende bol bol uyudum haha haha haha . Çocuğun kontrolü de yarına kaldı

_DeryaSultan_

Ateş Düştüğü yeri değil HEPİMİZİ yaktı ....
Tepki
8.336
@_DeryaSultan_ hasta falan mı ? nerde olsa tanırdım güzel güzel şarkılar atardı bi çoştururdu.

Galiba bende var bi şeyler
:skandal::skandal::skandal::skandal: kaptan böyle yaparsaaaaa

hastaneye gidicekti hem oğlu için hem kendisi için
Ve gidemedi . Oğlum okula gidiyor büyük o kızımın rutin kontrolü vardı ve gidemedim
Henüz belli değil belki de tembelimdir haha haha haha

Damlalar

Türkiye tek yürek
Tepki
6.682
Dün akşam doğum gününe gittik giremedim.
Sabah: 1 yumurta, 1 dilim ekmek
Akşam : tavuklu pilav ve taze fasulye
Doğum gününde de 1 dilim pasta ve zorla makarna salatasi yedim. Çok kötüydü tadı
Gün içinde de 2 kupa Nescafe ve 1 kupa bitki çayımı içtim
İyyy hem yasaklı yemişsin daha kötüsü de istemeye istemeye yemişsin bu gibi durumlar için sana bi taktik tabağımı kaldırır gibi yapıp içini çöpe dökerim :silakonda:
Keşke kilo alamayan kesim olsaydık ya. Ne yedigimizi yazsaydık. Niye az yedin diye kızsaydık birbirimize ne güzel olurdu :koptum:
Herşeyin fazlası zarar çok zayıflık da kötü düşünsene iştahın yok zorla yemek yemelisin (insana bi huzur vermem) :zipla:
Neye güldün de ekledim senş bilmem

Damlalar

Türkiye tek yürek
Tepki
6.682
Bana bi daha böyle dua etmeyin demekki gönlüm de uyumak varmış sabah biraz geç uyanınca eşim beni bırakacak kadar vakit kalmadığı için gitti yarın daha erken kalk ki götüreyim sıkma canını yarın gideriz dedi . Yarına kaldı yani bende bol bol uyudum haha haha haha . Çocuğun kontrolü de yarına kaldı
Uykucu şirine seni :kanka:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar