Elif_Eylul
Daimi Üye
- #5.921
Şeytansan şeytanlığını bil karışma melekleremelekler annem siz bakmayın yin gari
Şeytansan şeytanlığını bil karışma melekleremelekler annem siz bakmayın yin gari
Sen niye Melek koymadin da hayalet koydunŞeytansan şeytanlığını bil karışma melekleremelekler annem siz bakmayın yin gari
Kendini melek sanan hayaletSen niye Melek koymadin da hayalet koydun
Nerde beeeeÖff site gidip duruuu
Melek mi şeytan mıKendini melek sanan hayalet
Aha buda benden valla bende de Türk Telekom muÖff site gidip duruuu
Vallah öyle doğru bildin şimdi bile acilim ama gitmiyorumO kadar suyla wc den çıkmadığına eminim ama ispatlayamam
Tutalım bugünlerde canın ama yarın olmaz haberleşirizCok mantıklı![]()
Hep beraber tutsak ya yarın
Benimde cookk borcum var cookk
Tamma hemenOh oh ye afiyet olsun meleğime benim
Canımcım rahatsız değilsin inşallah niye ıyudun bu kadar bende akşam yattım hastayım diye bayılmışım resmenÇocukta uyudualarm kurarak kalkıp kontrol ettim . Uyandığı vakitler oyuncak vs verdim uyudum yanında zarar verecek yerlere geçmesini engelledim yattım hastalanıyorum galiba o yüzden çok uyku geliyor bende.
Çok geçmiş olsun valla bilmiyom bacum yarın anlarız bakalım doktora gideyimCanımcım rahatsız değilsin inşallah niye ıyudun bu kadar bende akşam yattım hastayım diye bayılmışım resmen
Vitamin eksikliği muhtemelen geçmiş olsunÇok geçmiş olsun valla bilmiyom bacum yarın anlarız bakalım doktora gideyim
Çok teşekkür ederim bacum ikimize de geçmiş olsunVitamin eksikliği muhtemelen geçmiş olsun