ÇikolataGözlüm
Güzel günler çok yakın....❤️❤️
Yav o fotoğrafı silmişim yaa before after yapardımIyi iste fotoğrafını biliyorum
Yav o fotoğrafı silmişim yaa before after yapardımIyi iste fotoğrafını biliyorum
Kk den rica et versinlerYav o fotoğrafı silmişim yaa before after yapardım
Ben d vitamini içtikten sonra uyku muyku kalmadı bende baya toparlandım yoksa adım uykucuya çıkmıştı burdaHissediyorum resmen B12 ve K ve D vitamin eksikliği var bende şuan . Gidip onları da ölçtürüp alıp tamamen sağlıklı olmam lazım. Her kış bana bu hastalıklar bulaşır
Ben hayatta silmem götlü göbekli bir sürü fotom var hepsini saklıyorum. Gurur duyuyorum kendimle. Ne güzel kilo almışım diye. Şimdide ne güzel vermişim diyecemYav o fotoğrafı silmişim yaa before after yapardım
Özelleri sildiler yaKk den rica et versinler![]()
DeliyaaBen hayatta silmem götlü göbekli bir sürü fotom var hepsini saklıyorum. Gurur duyuyorum kendimle. Ne güzel kilo almışım diye. Şimdide ne güzel vermişim diyecem))
Aslında kafama göre kiloya göre hesaplayıp içerim ben var evde D vitamin ama ben diyet falan da yaptım ya bi kan değerleri baktirim diyorum inşallahBen d vitamini içtikten sonra uyku muyku kalmadı bende baya toparlandım yoksa adım uykucuya çıkmıştı burda
Ay demee benim kizda ocak sonunda doldurcal. Oglanda.sikinti yasamadim amaBizde 4bitti diye aşı olduk 2gün kolu agridi
Marifetli insan o be bulur rica etÖzelleri sildiler ya
Şişmedi ama 1kolu çok ağrıdıAy demee benim kizda ocak sonunda doldurcal. Oglanda.sikinti yasamadim ama
Read era diye bi program var Google playda Android kullanıyorsan indir onu kaybolan silinen bütün fotoğrafları kurtar ")) sana bi kıyak olsunDeliyaa![]()
![]()
fotolarl silerken onuda silmişim yalnışlıkla.onu istiyom özellikle
Baktır baktırAslında kafama göre kiloya göre hesaplayıp içerim ben var evde D vitamin ama ben diyet falan da yaptım ya bi kan değerleri baktirim diyorum inşallah
Marifetli insan o be bulur rica et![]()
![]()
2 taneydi demi. Yanlis hatırlamıyosamŞişmedi ama 1kolu çok ağrıdı
Teşekkür ederim kızı uyutup bakarımRead era diye bi program var Google playda Android kullanıyorsan indir onu kaybolan silinen bütün fotoğrafları kurtar ")) sana bi kıyak olsun
Ay buda hacker gibi bisi cikti basimizaRead era diye bi program var Google playda Android kullanıyorsan indir onu kaybolan silinen bütün fotoğrafları kurtar ")) sana bi kıyak olsun
Evet canim 2tane2 taneydi demi. Yanlis hatırlamıyosam
Oh oh ye afiyet olsun meleğime benim26 Aralık menü
15.00 hatay usulü tavuk dürüm döner 1,5 porsiyon,ayran,salata
2 küçük kare Antep fıstıklı çikolata
Su 3,5 4 lt olur
@Elif_Eylul