Yeee❤️Dengele‍❤️Zayıflaa❤️

ÇikolataGözlüm

Güzel günler çok yakın....❤️❤️
Tepki
53.115
Hissediyorum resmen B12 ve K ve D vitamin eksikliği var bende şuan . Gidip onları da ölçtürüp alıp tamamen sağlıklı olmam lazım. Her kış bana bu hastalıklar bulaşır
Ben d vitamini içtikten sonra uyku muyku kalmadı bende baya toparlandım yoksa adım uykucuya çıkmıştı burda:mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::gülsemmi::gülsemmi::gülsemmi::bayik::bayik::bayik::bayik::bayik:

_DeryaSultan_

Ateş Düştüğü yeri değil HEPİMİZİ yaktı ....
Tepki
8.336
Yav o fotoğrafı silmişim yaa before after yapardım :hihi::hihi::hihi::agla::agla::agla:
Ben hayatta silmem götlü göbekli bir sürü fotom var hepsini saklıyorum. Gurur duyuyorum kendimle. Ne güzel kilo almışım diye. Şimdide ne güzel vermişim diyecem:)))

ÇikolataGözlüm

Güzel günler çok yakın....❤️❤️
Tepki
53.115
Ben hayatta silmem götlü göbekli bir sürü fotom var hepsini saklıyorum. Gurur duyuyorum kendimle. Ne güzel kilo almışım diye. Şimdide ne güzel vermişim diyecem:)))
Deliyaa :gülsemmi: :gülsemmi: :gülsemmi: fotolarl silerken onuda silmişim yalnışlıkla.onu istiyom özellikle :mutluyum::mendil::mendil::mendil:

_DeryaSultan_

Tepki
8.336
Ben d vitamini içtikten sonra uyku muyku kalmadı bende baya toparlandım yoksa adım uykucuya çıkmıştı burda:mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::gülsemmi::gülsemmi::gülsemmi::bayik::bayik::bayik::bayik::bayik:
Aslında kafama göre kiloya göre hesaplayıp içerim ben var evde D vitamin ama ben diyet falan da yaptım ya bi kan değerleri baktirim diyorum inşallah

_DeryaSultan_

Tepki
8.336
Deliyaa :gülsemmi: :gülsemmi: :gülsemmi: fotolarl silerken onuda silmişim yalnışlıkla.onu istiyom özellikle :mutluyum::mendil::mendil::mendil:
Read era diye bi program var Google playda Android kullanıyorsan indir onu kaybolan silinen bütün fotoğrafları kurtar ")) sana bi kıyak olsun

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar