Benimde var bi tane etekimBendede bi tame var baza altından çıktı geçenbekarken almıştım 1 en fazla 2 kere giymişim yepisyeni fermuarı kapanmıyor küçük yani
hedefim onu giyebilmek
Benimde var bi tane etekimBendede bi tame var baza altından çıktı geçenbekarken almıştım 1 en fazla 2 kere giymişim yepisyeni fermuarı kapanmıyor küçük yani
hedefim onu giyebilmek
Afferim güzel bilgiKiz uyumasin o zaman o kadar cok. Bildigim kadariyla dengesiz duzensiz uyku odem yapiyor
Benim şuan hala uykum var. Gece uyudum gündüz uyudum şimdi yatsam yine uyurum . Var bi problem kesinD vitamini eksikligi olabilir canım. 2 yil once ben böyleydim. Kafami koydugum yere gidiyodum. Sattlerce uyurdum sanki hic uyumamis gibi olurdum. Bi baktir
Degerlerine baktır bırak uykuyuBenim şuan hala uykum var. Gece uyudum gündüz uyudum şimdi yatsam yine uyurum . Var bi problem kesin
Resmime baksanaSen şeytan miydin melekmi ona gore bisi soylicem![]()
![]()
![]()
3 yaş kontrolu var kızımın yarın gidicem ilçeye gitmişken kendime de baktırcamDegerlerine baktır bırak uykuyu
Bizde 4bitti diye aşı olduk 2gün kolu agridi3 yaş kontrolu var kızımın yarın gidicem ilçeye gitmişken kendime de baktırcam
Senin göbek gittimiHaydi zayıflayıp giyelim![]()
![]()
![]()
Kuzum benim bizimde geliyor önümüzdeki sene sırasıBizde 4bitti diye aşı olduk 2gün kolu agridi
Kız valla benim göbekte deri olmasa göbeğim kalmadı he maşallah. Bi tek deri var fazlalık sezaryen yüzünden o daSenin göbek gittimi
Gidiyor yavaş yavaş ilk başta çabuk söndüde şimdi yavaşladı ödemim gitdi herhaldeSenin göbek gittimi
Yo bende yağda var sen maşallah güzel spor yaptın yapıyorsunKız valla benim göbekte deri olmasa göbeğim kalmadı he maşallah. Bi tek deri var fazlalık sezaryen yüzünden o da
Maşallah bacum gider giderGidiyor yavaş yavaş ilk başta çabuk söndüde şimdi yavaşladı ödemim gitdi herhalde
Maşallah onca spora tabikiKız valla benim göbekte deri olmasa göbeğim kalmadı he maşallah. Bi tek deri var fazlalık sezaryen yüzünden o da
Spor sayesinde zatenn kıııız . Hayatımda hiç bu kadar göbeğim erimemiştiYo bende yağda var sen maşallah güzel spor yaptın yapıyorsun
Iyi iste fotoğrafını biliyorumGidiyor yavaş yavaş ilk başta çabuk söndüde şimdi yavaşladı ödemim gitdi herhalde
İnşallahMaşallah bacum gider gider
Devam ozamanSpor sayesinde zatenn kıııız . Hayatımda hiç bu kadar göbeğim erimemişti