_DeryaSultan_
Ateş Düştüğü yeri değil HEPİMİZİ yaktı ....
Bende kapatamadım ama olsun rahatsız etmiyor beni
Ya su sesi bir tek ben kapatamadim yaw
Ya su sesi bir tek ben kapatamadim yaw
Nasıl yani kız senin cocugun yokmu nasil uyuyonOlur mu kız öyle şey telefonu elime çok almadım bugün. Bide gündüz full uyudum
Yeter beee
Çocukta uyuduNasıl yani kız senin cocugun yokmu nasil uyuyon
Kiz daha ne olsun. Benim rekor 22 bin kusurdu valla bravo
Benim yerimede uyudunmuOlur mu kız öyle şey telefonu elime çok almadım bugün. Bide gündüz full uyudum
Sen şeytan miydin melekmi ona gore bisi soylicemDeğişik insanım ben biraz halsizleşiyim hemen uyku nöbetleri gelir .
Çocukta uyudualarm kurarak kalkıp kontrol ettim . Uyandığı vakitler oyuncak vs verdim uyudum yanında zarar verecek yerlere geçmesini engelledim yattım hastalanıyorum galiba o yüzden çok uyku geliyor bende.
Benimki bırakmaz uyuyimDeğişik insanım ben biraz halsizleşiyim hemen uyku nöbetleri gelir .
Beni çok ediyor ya TLF kısıyorumBende kapatamadım ama olsun rahatsız etmiyor beni
ŞeytanSen şeytan miydin melekmi ona gore bisi soylicem![]()
![]()
![]()
Valla ben 1 saat falan onlar uyurken uyudum uyudum. Yoksa icim rahatetmiyirBenimki bırakmaz uyuyim
Bana da dediler de yapamadım@sulisim söyledi ayse kapatti
Benim bırakıyor ya öyle uyandırmaya çalışmaz kendisi oynar. Oğlan olsa bırakmazdı oğlum küçükken fenaydı ama kızın maşallahı varBenimki bırakmaz uyuyim
Uyurken uyuyorum bende ama zaten gündüz uyumaz pekValla ben 1 saat falan onlar uyurken uyudum uyudum. Yoksa icim rahatetmiyir
Iyi MaşaAllah bizimkinler kuduz gibiBenim bırakıyor ya öyle uyandırmaya çalışmaz kendisi oynar. Oğlan olsa bırakmazdı oğlum küçükken fenaydı ama kızın maşallahı var
Kiz uyumasin o zaman o kadar cok. Bildigim kadariyla dengesiz duzensiz uyku odem yapiyorŞeytan
Ya hiç hoşlanmıyorum ben gündüz uyumaktan ama bilmiyorum bu aralar çok halsizim uykum geliyor sürekli . Bi kan değeri baktırıcam hastaneye gidipIyi MaşaAllah bizimkinler kuduz gibi
D vitamini eksikligi olabilir canım. 2 yil once ben böyleydim. Kafami koydugum yere gidiyodum. Sattlerce uyurdum sanki hic uyumamis gibi olurdum. Bi baktirYa hiç hoşlanmıyorum ben gündüz uyumaktan ama bilmiyorum bu aralar çok halsizim uykum geliyor sürekli . Bi kan değeri baktırıcam hastaneye gidip