Senin makineyle alakalıdır canim. Normalde daha fazla dışardan aldigim icin ben hep. Americanodan daha yumusakaa aslında lungo daha sert, benim evde yaptığımda su daha az atıyor makine
Allah sizi napsinyaa oldu diğer yer de gizleyemiyordum kendimi artık burda proyum![]()
nespresso da yapıyorum canım, kapsüllüSenin makineyle alakalıdır canim. Normalde daha fazla dışardan aldigim icin ben hep. Americanodan daha yumusak
Ya bende istiyorum kapsül makine. Tam ihtiyacim olan sey vallanespresso da yapıyorum canım, kapsüllü
Üzülme boşver bende öyleyim insanlar bu yolda ne kilolar veriyor ben verecegime sürekli tıkınmak istiyorum sürekli karbon yemek istiyorum pogaca kek tatlı börekNerden atayım kendimi
Dün amcamın geliniyle konuştum 1,5 ayda stresten 6 kilo verdim diyor millet stres eder üzülür kilo verir ben ha bire yerim
vallah iyi ki almışım, çünkü evde tek içen benimYa bende istiyorum kapsül makine. Tam ihtiyacim olan sey valla
Gecen yil gittim filtre kahve makinesinaldim salak gibi. Yap iste frencpreste. Pisman oldum digerini almadimavallah iyi ki almışım, çünkü evde tek içen benimnespresso plus aldım. Ben sütlü kahve çok sevmiyorum ağır geliyor. Espresso, lungo, americano, double americano yapıyor yeter
Hayrına almışken bu garibe deYa bende istiyorum kapsül makine. Tam ihtiyacim olan sey valla
Tabi kendime aldim sana kaldi. Kapsullerini de ister misin. Soyle herbirinden bikutuHayrına almışken bu garibe de![]()
![]()
Memnun musunvallah iyi ki almışım, çünkü evde tek içen benimnespresso plus aldım. Ben sütlü kahve çok sevmiyorum ağır geliyor. Espresso, lungo, americano, double americano yapıyor yeter
OooooooooooTabi kendime aldim sana kaldi. Kapsullerini de ister misin. Soyle herbirinden bikutu![]()
ben de aldım ondan philipsinkini, Allahtan aldığımda 345 mi neydiGecen yil gittim filtre kahve makinesinaldim salak gibi. Yap iste frencpreste. Pisman oldum digerini almadima
kapsülü maşallah zatenTabi kendime aldim sana kaldi. Kapsullerini de ister misin. Soyle herbirinden bikutu![]()
ben çok memnunum, sadece kapsülleri aşırı pahalı. Ben hediye verdiklerini kullanıyorum. Ekstra jacobs uygun oluyor, indirimde yakalayınca stok yaptım .Memnun musun
Bn bi ara sıemens alacaktım tabi fiyatlar dehşet oldu keşke o zmn alsaydım
Sütlü hafif kahve seviyorum bn süt için köpürtme de vardı onda
Ahh keşke melek olmayaydın