Yeee❤️Dengele‍❤️Zayıflaa❤️

Tepki
14.644
Nerden atayım kendimi
Dün amcamın geliniyle konuştum 1,5 ayda stresten 6 kilo verdim diyor millet stres eder üzülür kilo verir ben ha bire yerim:(
Üzülme boşver bende öyleyim insanlar bu yolda ne kilolar veriyor ben verecegime sürekli tıkınmak istiyorum sürekli karbon yemek istiyorum pogaca kek tatlı börek :(

Sekerpareeee

Daimi Üye
Tepki
3.541
vallah iyi ki almışım, çünkü evde tek içen benim :komik: nespresso plus aldım. Ben sütlü kahve çok sevmiyorum ağır geliyor. Espresso, lungo, americano, double americano yapıyor yeter
Gecen yil gittim filtre kahve makinesinaldim salak gibi. Yap iste frencpreste. Pisman oldum digerini almadima

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
100.885
vallah iyi ki almışım, çünkü evde tek içen benim :komik: nespresso plus aldım. Ben sütlü kahve çok sevmiyorum ağır geliyor. Espresso, lungo, americano, double americano yapıyor yeter
Memnun musun
Bn bi ara sıemens alacaktım tabi fiyatlar dehşet oldu keşke o zmn alsaydım
Sütlü hafif kahve seviyorum bn süt için köpürtme de vardı onda

Maya.

Daimi Üye
Tepki
43.825
Gecen yil gittim filtre kahve makinesinaldim salak gibi. Yap iste frencpreste. Pisman oldum digerini almadima
ben de aldım ondan philipsinkini, Allahtan aldığımda 345 mi neydi
Tabi kendime aldim sana kaldi. Kapsullerini de ister misin. Soyle herbirinden bikutu :kopkop: :kopkop:
kapsülü maşallah zaten :haha:
Memnun musun
Bn bi ara sıemens alacaktım tabi fiyatlar dehşet oldu keşke o zmn alsaydım
Sütlü hafif kahve seviyorum bn süt için köpürtme de vardı onda
ben çok memnunum, sadece kapsülleri aşırı pahalı. Ben hediye verdiklerini kullanıyorum. Ekstra jacobs uygun oluyor, indirimde yakalayınca stok yaptım .

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar