Elif_Eylul
Daimi Üye
- #5.401
Aksam 4 lahmacun neydi lanBen tartıma güvenmiyorum o kadar da aşırı bisey yediğimi düşünmüyorum +1 kilo çıkardı in çık in çık +600 e düştü
Aksam 4 lahmacun neydi lanBen tartıma güvenmiyorum o kadar da aşırı bisey yediğimi düşünmüyorum +1 kilo çıkardı in çık in çık +600 e düştü
O geçmişe demiyorum beya sayfalarca dolu smile geçmişiGecmisi pis![]()
bizimde öyle
Heee o hep pistiO geçmişe demiyorum beya sayfalarca dolu smile geçmişi
Doktora da söyledim geçen diyet çok nankör...Oluyor malesef inan bana ben bu kiloyu 1senede nasil aldim bilemiyorum
65 den geldim 80ne
7 8 aydir 80den asaya inemedim,ne yaptiysam ama kırıldı şuanda
Ama gündüz pek bisey yemedim çok acıkmıştimAksam 4 lahmacun neydi lan
Ama hamur bu biliyosun 4tane zaten fazlaAma gündüz pek bisey yemedim çok acıkmıştim
Bizden önce hedefine varırsın merak etmeDoktora da söyledim geçen diyet çok nankör...
Kirildiktan sonra verirsin artık Filiz abla.
Size yetişmeme daha 25 kilo var neredeyse
Günaydın örtmenimGünaydın
Geçen hafta yaşamıştım bu tarz...hamur ve şekerli icecek bir araya gelince bağırsaklar hemen su tutuyor ve tartıda bu şekilde yansiyor...üzülme telafi yaparsın bugün sebze sebze gibi...ıhlamurlu ödem atıcı çay bende işe yarıyor sanırımAma gündüz pek bisey yemedim çok acıkmıştim
Nerden atayım kendimiAma hamur bu biliyosun 4tane zaten fazlaartı enerji içecegi
Genelde kilo azaldıkça vermek de zorlaşıyor diyorlar...ben de spora biraz vakit bulsam çok iyi olacakm.sarkma olmasını hiç istemiyorum.Bizden önce hedefine varırsın merak etme
Bu sene ben eskisi gibi degilim,ne spor,ne yediklerim işe yariyor
Gramlar oynuyor arada
Yani millet wceye çıkamıyorum diyor maşallah bende o sorun da yok anlamadım gittiGeçen hafta yaşamıştım bu tarz...hamur ve şekerli icecek bir araya gelince bağırsaklar hemen su tutuyor ve tartıda bu şekilde yansiyor...üzülme telafi yaparsın bugün sebze sebze gibi...ıhlamurlu ödem atıcı çay bende işe yarıyor sanırım
Yani millet wceye çıkamıyorum diyor maşallah bende o sorun da yok anlamadım gitti
bendede öyle stresten üzüntüden kendimi yemeğe veriyorum hep ve her seferinde daha zor veriyorum kiloyuNerden atayım kendimi
Dün amcamın geliniyle konuştum 1,5 ayda stresten 6 kilo verdim diyor millet stres eder üzülür kilo verir ben ha bire yerim
Ya biz normal değiliz yada milletmalesef...
Ben de öyleyim ya..
WC yok kilo al
Stres oldu kilo al
Hastalanıp iştahım kesilir onda bile kilo alırım
aaaaa bu şey değilmi bennnnnmalesef...
Ben de öyleyim ya..
WC yok kilo al
Stres oldu kilo al
Hastalanıp iştahım kesilir onda bile kilo alırım
Bende stresten vermek isterdim stres olunca nerdesin mutfaaaakbendede öyle stresten üzüntüden kendimi yemeğe veriyorum hep ve her seferinde daha zor veriyorum kiloyu
her geçen sene zorlaşıyor yaşda artıkça galiba
Bir yerden atma yapıcak bisey yok üzmeyin kendiniziNerden atayım kendimi
Dün amcamın geliniyle konuştum 1,5 ayda stresten 6 kilo verdim diyor millet stres eder üzülür kilo verir ben ha bire yerim
Bu olaylardan 1.700 ordan verdimaaaaa bu şey değilmi bennnnnavaba biz kardeşmiyiz