Gönder gönderBu meleklerin gözü dönmüş hade şeytanlar birer dürüm gönderelim yesin şişsinler
Ekli dosyayı görüntüle 37763
Gönder gönderBu meleklerin gözü dönmüş hade şeytanlar birer dürüm gönderelim yesin şişsinler
Ekli dosyayı görüntüle 37763
İşte biz öyle 2 3 ayda bir yaparız kızartma işini . Yağ yüzünden . Olsaydı arada yerdik diye . Aslına bakarsan kızartma nın her türlüsü zaten zararlı . O sebepten mütevellit bakarız ilerde alırız. Bazı borçlarımız bitiyor 3 4 aya onlar bitsin inşallah alırız.Evet inan aldığımdan beri hiç kızartma yapmadım. Onca yağ boş yere israf oluyordu. Bir de atık yağlar doğaya zarar
Allah hepimize yardım etsin borçlarımız çabucak bitsin. Ben her ay bi dahaki ay rahatlıyorum diyorum ama yok aynı, nasıl oluyor anlamıyorumİşte biz öyle 2 3 ayda bir yaparız kızartma işini . Yağ yüzünden . Olsaydı arada yerdik diye . Aslına bakarsan kızartma nın her türlüsü zaten zararlı . O sebepten mütevellit bakarız ilerde alırız. Bazı borçlarımız bitiyor 3 4 aya onlar bitsin inşallah alırız.
Bunu izlemiştim tam biz
Bn yıllardır fırında yaparım çok nadir yağ da kızartmışımdjrHiç valla çok haklısın . Evde bir sürü tencere var ben hep belli başlı 2 3 tanesini kullanıyorum hepsi israf. Ama şu kızartma olayı için yağsız mağsız yapıyor diye almak istiyorum onuda Hiç acelem yok açıkçası
7 olmuşAaaaa 6 ziyaretçi varmerhaba..siteyi keşif için buyurmaz mısınız
Ohh maşallahBende diyorum ney bu gün kızlar diyordu anne böyle birşey var ben evde çok kızartma yaparım da
Bizde seviyoruz ama çocuklar diyor çok yağlı oluyorOhh maşallah
Kızartma çok severim ama işte hayat
O zaman siz bir ayfer alınnnBizde seviyoruz ama çocuklar diyor çok yağlı oluyor
AlmamO zaman siz bir ayfer alınnn
Ayfer lazım deseneBizde seviyoruz ama çocuklar diyor çok yağlı oluyor
Gece oldu mu bir çosuyor buralarAaaaa 6 ziyaretçi varmerhaba..siteyi keşif için buyurmaz mısınız
Gece kuşlarıGece oldu mu bir çosuyor buralar![]()
Aaa neddn ben 6 aydır kullanıyorum çokzeeel
Aaa neddn ben 6 aydır kullanıyorum çokzeeel
teşekkür ederiimGule güle kullan ona sıra gelen kadar
Uyudu bugun cok sukur gecmiş olmaz sabaha