Bununla ilgili çoook güzel bi video aha bizim mide izlemeyen var mıydı hala ?Ama çiğköfteler minikti, bi de limonn sıktım yani yağlarım erisin kas olsun diye
@Bittercikilataa
Bununla ilgili çoook güzel bi video aha bizim mide izlemeyen var mıydı hala ?Ama çiğköfteler minikti, bi de limonn sıktım yani yağlarım erisin kas olsun diye
Canın çektiyse koş yeBenimde ya napsak
Bende diyorum ney bu gün kızlar diyordu anne böyle birşey var ben evde çok kızartma yaparım daYeni nesilin fritözü
Hava ile pişiriyor yağsız
Sanki ben verceğim vermem satıKız he ama heveslenme kısmı şaka . Hayatta vermem o kadar para . Olsa da vermem israf
Of lahmacun falanYa da Adana dürüm
Z kuşaaaaYeni nesil derken ne demek istiyirsin
Bu saatte nere kosam kocam götürmez Allah'tanCanın çektiyse koş ye
Ay evet ya . Abarttılar iyice . Rağbet gördü diye model model üretime geçtiler . En iyisi ucuz bir tane almak bitti gitti. Ben öyle yapıcam . KısmetseSanki ben verceğim vermem satı
Gece gece adana dürümü olsada yesem vallah isteririm haYa da Adana dürüm
Bende var ya ilk çıkanlarından gayet yetiyorAy evet ya . Abarttılar iyice . Rağbet gördü diye model model üretime geçtiler . En iyisi ucuz bir tane almak bitti gitti. Ben öyle yapıcam . Kısmetse
Bende yerdim şuan hiç affetmezdimGece gece adana dürümü olsada yesem vallah isteririm ha
HaBende yerdim şuan hiç affetmezdim
Şu an adanayı bile yerimGece gece adana dürümü olsada yesem vallah isteririm ha
Hiç valla çok haklısın . Evde bir sürü tencere var ben hep belli başlı 2 3 tanesini kullanıyorum hepsi israf. Ama şu kızartma olayı için yağsız mağsız yapıyor diye almak istiyorum onuda Hiç acelem yok açıkçasıBende var ya ilk çıkanlarından gayet yetiyor
Evet inan aldığımdan beri hiç kızartma yapmadım. Onca yağ boş yere israf oluyordu. Bir de atık yağlar doğaya zararHiç valla çok haklısın . Evde bir sürü tencere var ben hep belli başlı 2 3 tanesini kullanıyorum hepsi israf. Ama şu kızartma olayı için yağsız mağsız yapıyor diye almak istiyorum onuda Hiç acelem yok açıkçası